Spet se pojavljajo "stritrejserji"...
Spet se pojavljajo "stritrejserji"...
Spet opazam, da se pojavljajo stritrejserji po ljubljani... peljem danes okrog 2h ponoci domov, pa me samo cez celo celovsko cesto stirje modeli probajo izzivat, eden za drugim. Svasta.
A je to zato, ker zgleda ne bo vec legalnih dragov, al ma folk samo prevec energije?
/jan
A je to zato, ker zgleda ne bo vec legalnih dragov, al ma folk samo prevec energije?
/jan
-
- Čebel
- Kraj: Tu Pa Tam
djsly napisal/-a:Tebe izzivajo lol...ko bi vedli kaj jim nardiš s family wagnom
Še dobro da se nekaterih ne da izzvati![]()

Sam kaj, k ze konec prve prestave pred folk zavijem, na polovici druge moram pa ze nehat, k je 70 noter...

Je pa tudi zanimiv ucinek blowoffa, ene dvakrat zapiha, pa vecinoma sami "stritrejserji" odnehajo in se v kolono zadaj postavijo

/jan
Zacuda ni bilo rdecega hyundaia... za dva se ne spomnim, kaj zaene korete so ble, druga dva sta bla pa ena rjava opel astra, k je sla potem naprej proti Kranju, pa en bel pezo 406, ki je zavil levo na konc celovske.Pugi napisal/-a:Bedaki bedni, ej fukneni so.. Celovška style. En rdeč hjundaj pa še ene par avtov, k sam hrup delajo pa nkamer. Debili 1 ej..
Pa un v astri mi je prav prepotentno nekaj mahal pa kazal pa zmigval z rokami in rameni, ces: "Kwa je zdej, ku*ba, a se gres rejsat, a a a ?"
Budale na kvadrat...
/jan
Čudn, da se men to nikol ne dogaja:) Včasih ko je bila serijska se je vedno kdo najdu, pa tud sedaj če grem v Ljubljano kot sopotnik v kakšnem drugem avtu, ma skorajda ni semaforja, da se ne bi nekdo neki postavlu zraven pa nakazoval, kadar sem pa s svojim avtom, jih pa nikjer ni:)
Sem pa za isto foro... 0-70 pa normalno dalje (s tem da mam skor s 1. prestavo 70km/h not:)
Sem pa za isto foro... 0-70 pa normalno dalje (s tem da mam skor s 1. prestavo 70km/h not:)
Cudno, da se tebi to ne dogaja? Really, no shit, Sherlock?urosbe napisal/-a:Čudn, da se men to nikol ne dogaja:) Včasih ko je bila serijska se je vedno kdo najdu, pa tud sedaj če grem v Ljubljano kot sopotnik v kakšnem drugem avtu, ma skorajda ni semaforja, da se ne bi nekdo neki postavlu zraven pa nakazoval, kadar sem pa s svojim avtom, jih pa nikjer ni:)

Ko folk zagleda tvoj stroj, se potuhnejo in se raje pogumno spravijo na kaksnega umirjenega druzinskega oceta s karavanom in otroskimi sedezi noter. Pogum pa tak.

/jan
P.S: prva ne vem, do koliko mi gre, druga pa pride pri 7200 obratih tocno do 104km/h.
Ta z hyundajijem bo men se zdi da kr user HyundaiGTI z a.com. Tko da ze vete da je retardo.Pugi napisal/-a:Bedaki bedni, ej fukneni so.. Celovška style. En rdeč hjundaj pa še ene par avtov, k sam hrup delajo pa nkamer. Debili 1 ej..

Kar se tice tiste 406-tice nism biu jst

Drgac pa ja folku je dougcajt

Jebena situacija je ratala momci

Some of you may have been born wild, but i was born to f uck in style

-
- Dragster
- Kraj: Kranj Mavčiče
- SunShiner
- DEJANSKO veliki b00st
- Kraj: Nissanmania
- Kontakt:
čaki da se midva enkrat srečavaurosbe napisal/-a:Čudn, da se men to nikol ne dogaja:) Včasih ko je bila serijska se je vedno kdo najdu, pa tud sedaj če grem v Ljubljano kot sopotnik v kakšnem drugem avtu, ma skorajda ni semaforja, da se ne bi nekdo neki postavlu zraven pa nakazoval, kadar sem pa s svojim avtom, jih pa nikjer ni:)

pol ko bo seveda vse poštimano kot mora bit

aja drgač pa tud sam prevečkrat doživljam da največ brihtonov srečam ko nisem s svojim avtom (po možnosti sem s kombijem) ali pa moram zaradi ulaufavanja v easy vozit... ko je pa še vse super delalo ni bilo pa (skoraj) nikjer nobenega