No pa da začnem. Štartal sem doma ob cca 5:15 in lepo mirno in brez izgubljanja B) Pustimo čudno AC v gradnji v Prekmurju ob strani, tam res nisem vedel a grem v pravo smer ali ne.

Potem se je pa začelo:
Videli smo od Hond, Oplov, Audijev, Imprez, Evotov, pa do specialnih dragsterjev kot je bil 300zx, Corvetta... Mimogrede slovenski vw scirocco bimoto (2x VR6 turbo@0,5 bara pa je vozil pod 12 sekund!!) je bil v središču pozornosti, za Tuša je navijalo dosti lokalnih navijačev skratka je bilo zanimivo. Lahko pa rečem, da je bilo manj za videti kot lani na Poljskem.

Vem za najmanj 2, ki bosta popolnoma navdušena nad spodnjo sliko:

In seveda naš favorit:

Budimpešta je ponoči zelo lepo mesto. Videli smo parlament, nek kip sredi hriba, se peljali pod najbrž najlepšim tunelom daleč naokoli, večerjali v restavraciji z nalepkama "best of Budapest 2005" in 2006. Težav nismo imeli, še več, en tip s Toyota Corrolo (zadnja gen.) je hotel dragati z mano nekje v eni bolj industrijski coni, notri je imel pa mamo, dedka in babico. Ajde saj jaz sem imel pa 4 sopotnike, ampak ne bi bil jaz, če mu ne bi pokazal vraga ter celo zmagal.

Skratka lepa izkušnja.

Pozabil sem napisati, da smo spali v nekem poceni motelu (hvala Zoranwagnu za to, da ga e zrihtal) in smo bili samo Slovenci in nekaj Poljakov. 3600 forintov na noč je bilo vredno mirnega spanca na postelji (ne v šotoru/avtu). Nedaleč zraven je bila pekarna kjer sem jedel najboljše sirove štručke v življenju.
In še eden zadnjih postankov z novimi prijatelji:

Na poti domov bi skoraj povozil dvo meterskega jelena (ne nisem sanjal!!), šel sem čez Hrvaško in nisem bil tepen klub temu, da sem voilil Jelinčiča in na koncu le prispel domov ob 3:30.
Kdor bo pa
odprl link do mojega albuma na internetu. Si bo pa lahko ogledal še kakšno sliko več. Med drugimi, Toyoto Supro, 300ZX, Evota 6, Lamborghini Countach-a (Wikipedia pravi da jih je bilo le "2,042 produced" in me je popolnoma navdušil), Shelby Cobro (še ena sanjska igrača), polno resnično lepo pobarvanih styling avtov, ovce 300 metrov stran od piste (domujejo v bivših vojaških hangarjih) itd...

In seveda še enkrat čestitke vsem trem Slovencem za udeležbo in rezultate.