Sem mal pogledal koliko kontaktov mam in sicer sem se krepko zmotil

...Jih je 880...
kar se tiče tvojega vprašanja...1 question: Do you have a thing called "LIFE"?...
Ni tko hudo kot zgleda...Na začetku moram priznat sem vsako prosto uro prebil pred računalnikom in iskal klube, msn kontakte itd...Lahko se malce pohvalim, da sem včlanjen na cca 150 tujih forumih, in mam vse dokaj urejeno...V wordu lepo linke vseh strani oz. direkten link do predstavitve strani oz. mene na teh forumih, da potem vsake tolko pogledam odgovore in odgovorim...
Na MSNju pa sem bil na začetku kar zaseden, sem si napisal v 5 jezikih recimo 20 stavkov (sem se predstavu, pa stran in vabilo nanjo) in vsakič ko me je kdo nov kliknu sem to copy/paste in nato nadaljeval pogovor...
In hitro se je ugotovilo kateri je bil takoj za predstavitev, kateri imajo avtomobile še v fazi predelav in katerih ne zanima...Tako sem si tud na msnju uredil par map za uporabnike...
Včasih jaz kakšnega kaj povprašam ali pa oni mene za nasvete glede predstavitve, za popravit kakšno napako v angleščino itd...Lahk rečem, da zadnji mesec je na msnju povprečno do 5 pogovorov na dan...na začetku, ko me niso poznali so me vsi spraševali v milijon jezikih:" Kdo si?" Kje si dobil moj MSN?"
Volja je sam tud časa zdej ni več tolk, ker vseeno je tukaj izredni študij, študentsko delo, štimanje avta, fitnes itd...
Tko, da morm dobit kakšnega pomočnika oz. moderatorje, ki mi bodo pomagali iskat tuje forume oz. klube, da bi se z njimi potem jst dogovoril o izmenjavi povezav...
Stran mislim, da ma prihodnost, ker poznam res ogromno evropskih strani pa nisem zasledil nobene mednarodne...