Kje naj začnem..
Najprej pohvale organizatorjem, dobro so izpeljali tale event, kapo dol! Tekmovanje je potekalo kar tekoče, hrana je bila zelo v redu, muzka dabest, ozvočenje super, tako da se je fino slišalo komentatorja, ki je odlično komentiral dirko, Carinvent je tam v naših boksih napihnil tavelik šotor tako da smo imeli tudi fajn senco , pa še fantje iz MS so res face. Jest sem full zadovoljen glede včerajšnjega eventa.
Jest osebno sem full presenečen nad svojim avtom, ko vklopi nitro, tolk zategne, da me je blo od začetka kar mal strah, k nisem navajen tega. Avto ima še full rezerve, treba je dat gor večje gume, ker s temi sem mel že kakih 100m pred ciljem končno hitrost in obratomer na koncu rdečega polja, pa sistem je treba narest malo bolj robustno, da se ne bodo dogajali takšni kiksi kot včeraj, ko se mi je premaknilo mikro stikalce za vklop nitroja in potem je zadeva delovala bolj slabo.
Predvsem bo pa treba natrenirat še štarte, k zmerej zamudim pol ure na štartu.
Drgač pa za prvič je pomoje blo kar dobro, drugič bo pa še bolje upam.
Peljal sem 12.49 z reakcijo oz ET avta pa je 12.2.
Posebej pa bi se rad zahvalil Vsevedu, ki si je vzel cajt zadnje dni in mi je FUUUUL pomagal pri pripravi avta. Brez njega in njegovih nasvetov in pomoči sigurno nebi šlo tako dobro. Dec res obvlada stvar!
Pa hvala tud Pugiju, k je full trpel ko sva v soboto ponoči še filala flaše od nitroja

, pa hvala moji, k me prenaša k sem živčen pa zoprn cel teden skupaj, ko tamle zunaj šravfam tisto črno drvarnico
Morm se zahvalt tud še ostalim iz naše ekipe, k ste pomagal včerej, pa Gasu pa Pugiju,k sta mi šravfala gume pa polivala vodo na štartu.
U glavnem, včeraj je bil zame super dan!