Klical sem vse merkurje, obije, astre, celo A3M

](./images/smilies/eusa_wall.gif)
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Prosim, če mi kdo pomaga in mi pove, kje bi to lahko dobil lahko železne ali inox....al pa trdni umetni materiali....sam, da se glih ne stopi pr 80 stopinjah

http://www.zup-racing.com/forum/viewtop ... 26&start=0jurchi napisal/-a:Tuki odpiram temo, ker sem čist obupal po dolgem iskanju.....v glavnem rabil bi raducirni DIN kos koncentrični z ravnimi robovi in sicer standardni prehod iz 76,1 na 60,3 mm (se pravi D1 na D2)
Klical sem vse merkurje, obije, astre, celo A3Min pa MDM....slednji tega nimajo na zalogi, bi mi jih pa izdelali ampak samo v naročilu 20+kosov......kva če men 20 reducirk?
![]()
![]()
Prosim, če mi kdo pomaga in mi pove, kje bi to lahko dobil lahko železne ali inox....al pa trdni umetni materiali....sam, da se glih ne stopi pr 80 stopinjah![]()
Ja tole z raztezanjem cevi bi bla tut varinata....pa ne mi kdo pove (hemy), če se da brez problema fi 65 mm cev na koncu raztegnt na npr 75mm.....da dobiš ca 1-2 cm ravne površine?Rider napisal/-a:A si šel do kakega auspuharja vprašat če ima tiste 30s časa da natakne eno cev na mašino in ti jo iz 60 na 76 raztegne?