gago napisal/-a:Kje se pa to zadevsno dobi ce si navaden smrtnik ki ni clan zupa?
V kuverto daš 1000 sit in tvoj naslov, vse skupaj pošlješ na
OPEL KLUB IN S.R.T.
MURSKA SOBOTA
Noršinska ulica 8
9000 M.SOBOTA
in ti pošljemo en izvod DVD-ja.
No če to še zmer deluje, potem DVDja ne bom uploadal... Treba skrbet za drag sceno, pa tud če na račun naših forumašev Nekak preveč truda se mi zdi da je vloženo v projekt, da bi ga piratiziral.
1 hors v gobec pa 300 pod haubo, pa maš rešen. Večje, k sta obe številke, bolj maš rešen.
Pugi napisal/-a:Okej, nej še kovčk pove, se pa strinjam.
Glede na to, da smo tudi mi plačali snemanje in izdelavo DVD-jev, in poleg vsega podali še več kot ugodno ceno, bi prosil, da to tudi upoštevate in ste toliko fer, da kdor želi imeti DVD, ga naj kar lepo pri nas naroči - čeprav se zavedam, da presnemavanje in pa dajanje filma na net ne morem/o preprečiti.
Pugi napisal/-a:Okej, nej še kovčk pove, se pa strinjam.
Glede na to, da smo tudi mi plačali snemanje in izdelavo DVD-jev, in poleg vsega podali še več kot ugodno ceno, bi prosil, da to tudi upoštevate in ste toliko fer, da kdor želi imeti DVD, ga naj kar lepo pri nas naroči - čeprav se zavedam, da presnemavanje in pa dajanje filma na net ne morem/o preprečiti.
Hvala
Mi bomo to željo upošteval, tko da tisti k nimate DVDja, tistega jurja boste pa že požalval.
Naslednje leto pa še bolše ane kovček, SOUND.press
1 hors v gobec pa 300 pod haubo, pa maš rešen. Večje, k sta obe številke, bolj maš rešen.