Srečanje na Gorenjskem sobota 16.10
- 2Fast2Furious
- Paul Walker
- Kraj: LJ
-
- Čebel
- Kraj: Tu Pa Tam
-
- Čebel
- Kraj: Tu Pa Tam
- Pugi
- N2O addiction team founder
- Kraj: Turbolandija
- Kontakt:
- svaka cast alboretotu za rocna party
- prav tako alesiju
- dobr je da smo vsi prezivel (noben se ni do smrti zgubu)
- hvala _BANDIT_u za voznjo in pico!
- hvala Bel-Tiridu za 12 kroglc kokr sm jih ustrelu z ganam - dobr je
- hvala vsem k ste prsli druzbo delat an, dobri ste bli
Pugec vas podavlja!

- prav tako alesiju

- dobr je da smo vsi prezivel (noben se ni do smrti zgubu)

- hvala _BANDIT_u za voznjo in pico!
- hvala Bel-Tiridu za 12 kroglc kokr sm jih ustrelu z ganam - dobr je
- hvala vsem k ste prsli druzbo delat an, dobri ste bli
Pugec vas podavlja!

1 hors v gobec pa 300 pod haubo, pa maš rešen. Večje, k sta obe številke, bolj maš rešen.
Ja je blo kr vredu,samo ko sem vas peljal v Lesce sem mislil da vas bo vec driftalo,ker to je bil namen.
Aja glede Bleda Suljo za vas se tud vedelo ni da pridete pol pa uletite uro in pol prepozno.Mi bi ze prej sli s Bleda pa je Pugi rekel da se vas pocaka,k ste menda na poti.Tko da drugic pridite pravocasno.
Aja najbolj carska je bla pa pica

Aja glede Bleda Suljo za vas se tud vedelo ni da pridete pol pa uletite uro in pol prepozno.Mi bi ze prej sli s Bleda pa je Pugi rekel da se vas pocaka,k ste menda na poti.Tko da drugic pridite pravocasno.
Aja najbolj carska je bla pa pica

-
- Sekira Tuning s.p.
- Kraj: Te prou nč ne briga ..AVTO:Clitoris 1.2 turbo
- Kontakt:
Jo,jo,prima je blo,to bo treba ponovit,sploh gor pri Lescah k smo ga driftal..glih fajna podlaga.
Sem pa mislu da vas bo še kaj več driftal tam smo bli pa kuj sam eni štirje..
No jest morm zdej tapru lukno u podnu dat pošvasat,ker mi ga je včeri tko raztegnil da zdej lahko z nogami bremzam (kremenček
)
Tisti k vas pa včeri ni blo pa obvezn pridte na naslednga,mrbit bo takrat že kej snega -poj mo pa mel zimske radosti 8)

Sem pa mislu da vas bo še kaj več driftal tam smo bli pa kuj sam eni štirje..
No jest morm zdej tapru lukno u podnu dat pošvasat,ker mi ga je včeri tko raztegnil da zdej lahko z nogami bremzam (kremenček

Tisti k vas pa včeri ni blo pa obvezn pridte na naslednga,mrbit bo takrat že kej snega -poj mo pa mel zimske radosti 8)

če ne gre, ankar s silo......vzem več kwadu!
- 2Fast2Furious
- Paul Walker
- Kraj: LJ
hello
Jah je blo kr kul.. zamudil sem zato ker sem že prej napisal na forumu da me verjetno sploh nebo zaradi stiske s časom pa sem potem si vendarle rekel da se vsedem v avto in vas grem pozdravit ...
Blo je prou kul, mal cruisat po bledu pol pa nazaj u ljubljano na suho naprej uživat
Lp & se vidimo
Andrej
Jah je blo kr kul.. zamudil sem zato ker sem že prej napisal na forumu da me verjetno sploh nebo zaradi stiske s časom pa sem potem si vendarle rekel da se vsedem v avto in vas grem pozdravit ...
Blo je prou kul, mal cruisat po bledu pol pa nazaj u ljubljano na suho naprej uživat

Lp & se vidimo
Andrej