ZUP's Camaro gen. 3
No, zdej pa lahko spet dodam par slikic, ko je avto končno spet nazaj na kolesih.
Po obnovi sprednega dela podvozja, sem se lotil še zadnje akse.
Ko sem jo potegnil ven, je bila takale:

Zadevo sem potem speskal:

Dal v dvokomponentno temeljno barvo:

Pobarval in zmontiral krom pokrov diferenciala. Končni izgled:

Zamenjal sem tudi vse selene na sprednjem in zadnjem delu podvozja, tako da je avto zdej v podvozje in zavore spedenan u nulo.
Zadevo sem potem še vgradil nazaj v avto, še prej pa sem odstranil "dvojni remus", ki mi je šel pošteno na jetra. Ne razumem, kako lahko nekdo našvasa skup take čreva kot je tole:

Končni zgled pa je takle:

Pa še iz boka: Avto je zdej full visok spredaj. Če se ne bo posedel po nekaj kilometrih z novim motorjem, mu bo treba pri tem malo pomagati s pomočjo FLEX TUNING terapije

Po obnovi sprednega dela podvozja, sem se lotil še zadnje akse.
Ko sem jo potegnil ven, je bila takale:

Zadevo sem potem speskal:

Dal v dvokomponentno temeljno barvo:

Pobarval in zmontiral krom pokrov diferenciala. Končni izgled:

Zamenjal sem tudi vse selene na sprednjem in zadnjem delu podvozja, tako da je avto zdej v podvozje in zavore spedenan u nulo.
Zadevo sem potem še vgradil nazaj v avto, še prej pa sem odstranil "dvojni remus", ki mi je šel pošteno na jetra. Ne razumem, kako lahko nekdo našvasa skup take čreva kot je tole:

Končni zgled pa je takle:

Pa še iz boka: Avto je zdej full visok spredaj. Če se ne bo posedel po nekaj kilometrih z novim motorjem, mu bo treba pri tem malo pomagati s pomočjo FLEX TUNING terapije

- 2Fast2Furious
- Paul Walker
- Kraj: LJ
LOL, če ga peljem k devitotu, bo potem imel avto dvojno vredost na račun auspuha

Jemc verjetno nima cajta za take zadeve, tako da bomo verjetno kar pri Gantarju naredili komplet cel sistem od kolektorja naprej na novo. Bodo pa 3 cole rori, 2 sistema čez cel avto in H-pipe takoj after kolektor.
Kolektor pa sem naročil v USA in sicer Hooker Competition Headers
Zadeva bo huda, pa čeprav ne bo Devito ali Jemc. Nč bat

Jemc verjetno nima cajta za take zadeve, tako da bomo verjetno kar pri Gantarju naredili komplet cel sistem od kolektorja naprej na novo. Bodo pa 3 cole rori, 2 sistema čez cel avto in H-pipe takoj after kolektor.
Kolektor pa sem naročil v USA in sicer Hooker Competition Headers

Zadeva bo huda, pa čeprav ne bo Devito ali Jemc. Nč bat