Lp namreč zanima me če mi gdo izkušnje z to turbino!namreč zanima me kakšna je kej razlika med KO3 in KO4 namreč pri beji je cena okoli 250K takale turbina in me sedaj zanima če bi bilo vredu menjati od octavie turbinco na KO4???
lp venom
K03 - original_VeNoM_ napisal/-a:
Lp namreč zanima me če mi gdo izkušnje z to turbino!namreč zanima me kakšna je kej razlika med KO3 in KO4 namreč pri beji je cena okoli 250K takale turbina in me sedaj zanima če bi bilo vredu menjati od octavie turbinco na KO4???
lp venom
Cicera vprasi, on je sel na K04..._VeNoM_ napisal/-a:torej to pomen da IC treba večji,kaj pa bi bilo potrebno menjati pri original mašini??? če zamenjam turbino???
namreč planiram t original mašino 1.8T čipat!! plus kolektor oz komplet devito izpuh! mislim da bi bilo dosti????sam tale KO4 me privlač![]()
![]()
mi jo je pr beji pokazu sm sam gledu,je reku da je to za eXtrem tuninge 8)
kot je povprečje za vgrajevanje mlace bolsih zadevic. sicer pa moje skromno mnenje. turbino ni tezko dat v avto. vsi postopki so izvedljivi in vse lahko zašpila za lep miljon tako da se vse trese. problem dveh znancev izpred parih let...vzdrževanje1.8T napisal/-a: tako da je neka ocena dodatnih stroskov pri menjavi na k04 turbino med 700K in miljom tolarji.
/jan
Kolikor bolj jo pritiskas, toliko vec pije.MoJsTeR napisal/-a:Kolk pa tole pol več pije če maš tole u mašini
Veliko vprašanje je, kako bi zdržala sklopka pri toliko konjih...če bi mel 4x4 seveda...ta takoj bolj trpi, saj kolesa ne ponavadi ne zdrsnejo...no seveda...če bi se spravljal v tako predelavo, bi najbrž tudi sklopko menjal.CupraR napisal/-a:Jst misl da če bi se spravu nad 300 ps rihatat motor da se to splača sam na 4*4 delat. Ma sej da dobim avto čez par let u roke, pa ko faks zaklučmo bo vse gor padl (špera itd) TCS-ali po domače preparat za pobiranje konjev
zmerna voznja 8l_VeNoM_ napisal/-a:dejte mi zdej povedat kok OCTAVIA 1.8T 150KM pije????
lahko devito, priporocam ti jemca. jasno, decat._VeNoM_ napisal/-a: jaz mislim sevde pol zadevo še čipat pa komplet izpuh devito športni od kolektorja dokonca!
Od turbine do konca se menja_VeNoM_ napisal/-a:dejte mi zdej povedat kok OCTAVIA 1.8T 150KM pije????
jaz mislim sevde pol zadevo še čipat pa komplet izpuh devito športni od kolektorja dokonca!