No vglavenem. Na pugiju smo že enkrat menjali nastavek od auspuha, ker je enostavno razpadu :-°
No zdej pa je počasi začel razpadat že novi (lukna). Zaenkrat lukna ni velika amapk se počasi veča in s tem pugi dobiva wrc zvok (če imaš zelooo dobro domišljijo). Zanima me ali se splača popravit, ali zamenjat cel nastavek z neoriginalnim?
Aja, zanima me če ma kdo kak predlog za izpuh za Pugija 206. V mislih imam nekaj diskretnega, ne preveč glasnega in dragega.
Hvala za vašo pomoč.
Peugeot auspuh - simbol kakovosti..... kao
Peugeot = kvaliteta
Sej mas dost domacih proizvajalcev klasicnih loncev (Laus, Novak, Avtogalant, ...), pa tut garancijo dobis od 12 do 18 mesecev. Ce mas v mislih sportnega, sem jst imel na Meganu AG Jokro, pa mi je bil zvok kar vsec - ni bil glasen, le mal globji. Vcasih me je celo motil, pri konstantni voznji na 4000+ rpm pri kakem daljsem potovanju. Priznam, nisem lih tipicni lokalni sumaher... mam rajs diskretnost. Pa se 24 mesecev garancije je mel auspuh.

Sej mas dost domacih proizvajalcev klasicnih loncev (Laus, Novak, Avtogalant, ...), pa tut garancijo dobis od 12 do 18 mesecev. Ce mas v mislih sportnega, sem jst imel na Meganu AG Jokro, pa mi je bil zvok kar vsec - ni bil glasen, le mal globji. Vcasih me je celo motil, pri konstantni voznji na 4000+ rpm pri kakem daljsem potovanju. Priznam, nisem lih tipicni lokalni sumaher... mam rajs diskretnost. Pa se 24 mesecev garancije je mel auspuh.
Ma sej zdej se morva z bratom zmenit (skup rihtava Pugija) al bova dala lonc popravit, kupit originalnega al športnegaPugi napisal/-a:Ej lonci so od 10 jurjev naprej, tist nastavk pa tud ene 5 jurjev, pa si fertik. Enostavno ko pasulj, vsak mal bolši auspuhar ti bo zadevo zrihtal v pol urce.

Problem je v tem da je njemu najbolj všeč nastavek od RC-ja, ki ga je težko dobit rabljenega, jaz pa navijam za kak "konkreten" izpušni sistem...... ma bomo vidli kaj bo iz tega

- Pugi
- N2O addiction team founder
- Kraj: Turbolandija
- Kontakt:
Sj to ni problem narest. Lahko daš Y nastavek al pa pač kupeš lonc z dvema izhodoma.cc 206 napisal/-a:@Mclaren
A nisva midva ze govorila o tem RC nastavku,
in sem ti povedal da ma RC dve cevi navadna
206 pa sam eno![]()
![]()
Lp
1 hors v gobec pa 300 pod haubo, pa maš rešen. Večje, k sta obe številke, bolj maš rešen.