tuki so pa še slikce

srček je zunaj

motorni prostor

zanič nosilec

šraufa se že, konec tedna bo spet u mojih rokah

LP Killah bee
Bom podrgu če boš prpelu kšno da jo drgnemKillah bee napisal/-a:Eddy sej komi čakam,pol pa da se boš u roke vzel,pa dobr podrgnu![]()
Je pa ena bed scena ki mi je prekrižala načrte,namreč hotu sm avto spustit u podn,pa ne bo šlo,ker je zadaj torzija tolk zarustana,da ne bo šlo,sem vidu na lastne oči,tko da se bo treba nekaj spomnit kako to narest
Killah bee napisal/-a:Je pa ena bed scena ki mi je prekrižala načrte,namreč hotu sm avto spustit u podn,pa ne bo šlo,ker je zadaj torzija tolk zarustana,da ne bo šlo,sem vidu na lastne oči,tko da se bo treba nekaj spomnit kako to narest
vse se da...velik spreja pa največjo macolo v roke (da jo komi držiš) pa jeJohnyR napisal/-a:Killah bee napisal/-a:Je pa ena bed scena ki mi je prekrižala načrte,namreč hotu sm avto spustit u podn,pa ne bo šlo,ker je zadaj torzija tolk zarustana,da ne bo šlo,sem vidu na lastne oči,tko da se bo treba nekaj spomnit kako to narest
Pejt do g. Vuge v NG pa ti jo bo on za par jurjev vn spravu.
Če jo je lani men, jo bo tudi teb. Za mojo je rabu 7t sile.
Killah bee napisal/-a: Je pa ena bed scena ki mi je prekrižala načrte,namreč hotu sm avto spustit u podn,pa ne bo šlo,ker je zadaj torzija tolk zarustana,da ne bo šlo,sem vidu na lastne oči,tko da se bo treba nekaj spomnit kako to narest
čaki pozabu semšmeks napisal/-a:kdo ti pa pedena to....vsaj mal reklame mu nared