Sprememba nosilcev motorja
-
- Seat Tuning Klub - predstavnik
- Kraj: Ljubljana
- Kontakt:
Sprememba nosilcev motorja
Mene zanima, če kdo pozna kakšnega natančnega majstra, ki bi bil to zimo pripravljen pri Ibizi (like golf III) spremenit nosilce motorja na boke (like golf IV)
pa kok repe ($$$) bi hotu...
(vsi samostojni majstri ki jih poznam majo 2 much dela... mogu bi full čakat)
aja... gre se pa za znani TT project, kater se bo očitno izvedu ker avto nekak ne gre v prodajo
pa kok repe ($$$) bi hotu...
(vsi samostojni majstri ki jih poznam majo 2 much dela... mogu bi full čakat)
aja... gre se pa za znani TT project, kater se bo očitno izvedu ker avto nekak ne gre v prodajo

hm jst mislm da je vecina fuserjev dobrih npr moj fotr k je pocn na svasanje bi to znou narest sam on niti slisat noce za to
zdj kokr vem bos to moru delat na uradnm servisu al pa si nekje zrihtat potrdilo o strokovni vgradnji.
LP PiLLLe

LP PiLLLe
Some of you may have been born wild, but i was born to f uck in style

-
- Kontakt:
hm... ja zaenkrat ne bom še nč govoru ker bom počaku še en teden, da vidm če se bo najdu kdo pa kupu, ker v četrtek pa v pon. ga mam še v oglasniku.
Potem pa če nau nben kupu, bom pa začel delat po novem letu.
Oz avto podret, ojačat, pa nosilce bom verjetn že prej
zdej sam zbiram mal info... pol bom pa poklicu pa se pozanimu pr vseh za
katere bom zvedu, pa bomo vidl, kaj je že kdo kej naredu, pa kake cene ma
Potem pa če nau nben kupu, bom pa začel delat po novem letu.
Oz avto podret, ojačat, pa nosilce bom verjetn že prej

zdej sam zbiram mal info... pol bom pa poklicu pa se pozanimu pr vseh za
katere bom zvedu, pa bomo vidl, kaj je že kdo kej naredu, pa kake cene ma

Re: sprememba nosilcev motorja
Ker znani TT project ?HUGO_BOSS napisal/-a:gre se pa za znani TT project
/jan
Hugo namerava v svojo Ibizo montirat mašinco od Audija TT.1.8T napisal/-a:Ker znani TT project ?HUGO_BOSS napisal/-a:gre se pa za znani TT project
/jan
Hugo a pol ne prodajaš več?
Sej je škoda se tolk matrat pa enih živcev zgubit pol pa prodat. V glavnem upam da ti uspe presaditev srca.
Kero pa? 1.8T 225konjsko?tomaz40 napisal/-a:Hugo namerava v svojo Ibizo montirat mašinco od Audija TT.
/jan
e to pa mene preveč prašaš.1.8T napisal/-a:Kero pa? 1.8T 225konjsko?tomaz40 napisal/-a:Hugo namerava v svojo Ibizo montirat mašinco od Audija TT.
/jan
-
- Kontakt:
ja 225, pa verjetno bo že kr takoj turbo it padu, bomo vidl kok bo dnarja vse skup, ker je mašina kr dost zlomljena, pa morem mal preračunat...
se mi splača kar takoj turbo kit gor vržt, ne pa da dajem za original dele, k jih bom itaq mogu pol menat če bo pršu turbo kit... sam sej kot pravm... to morem še mal preračunat kako bo s kešem, ker te zadeve znajo kr koštat...
se mi splača kar takoj turbo kit gor vržt, ne pa da dajem za original dele, k jih bom itaq mogu pol menat če bo pršu turbo kit... sam sej kot pravm... to morem še mal preračunat kako bo s kešem, ker te zadeve znajo kr koštat...

kaj je pa zlomljeno ?HUGO_BOSS napisal/-a:ja 225, pa verjetno bo že kr takoj turbo it padu, bomo vidl kok bo dnarja vse skup, ker je mašina kr dost zlomljena, pa morem mal preračunat...
A si ze stopil v kontakt s kom, ki se na te zadeve spozna, al sam isces po netu in naokoli, kje bi kaj dobil uporabnega?
/jan
par tahudih turbo kit upgradeov ima RSR nekje v eni skatli tam v delavniciHUGO_BOSS napisal/-a:ja, sem, pa tud sam se dost spoznam na te zadeve...
sej dele ni tako težko dobit, ker večinoma pašejo od turbo motorjev VAG koncerna, tako da verjetno bom iz italije prvleku vse... Če pa poznaš koga ki ma kej delov po ugodnih cenah pa povej... 8)

vprasanje, kaj imas vse polomljeno na motorju

/jan