RS STREET RACE 2005
-
- Čebel
- Kraj: Tu Pa Tam
-
- Čebel
-
- Čebel
Dr_S: Moja GSM številka je 041/248-082Dr_S napisal/-a:majaCRX Oprostttttttttt nooooooo. :-°![]()
Sej sem vidu da jst tud ne berem tko k je treba. Sem pol vidu da je kazen najslabši možni čas in pol k se sešteje maš en qrc možnosti da greš naprej.
Vidim, da ti pravilnika nikakor ne moremo razložiti v pisni obliki - daj me pokliči in ti ga bom razložila v živo!
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Časi se NE SEŠTEVAJO!!!
Kje za vraga si to prebral, oz. od kod ti taka ideja??
-
- Čebel
-
- Čebel
Hm... si zihr da si ze bil na kaki dirki?Dr_S napisal/-a: Pa še neki. Zakaj ne morjo tekmovalci in gledalci videti časa TAKOJ ko se vozilo zapelje čez cilj.
Al sam na brncicevi

Sej povejo takoj cas ko prpelas cez cilj, edina pomankjivost je pac da moras nekoga pol uprasat kolk si mel cas, ker sam najbolj nene slisis.
Tisto je bila moja napaka-se opravičujem.Dr_S napisal/-a:
Kakšna je pa sploh pol kazen, če si prehiter za SVOJ razred, v nadaljevanju? ()16-ina, 8-ina ....
Ostalo mi je zdej jasno, sem še enkrat prebral pravilnik.
Pa še neki. Zakaj ne morjo tekmovalci in gledalci videti časa TAKOJ ko se vozilo zapelje čez cilj.
Če si prehiter, si zadnji v svojem razredu tisto vožnjo.
Gledalci vidijo čas TAKOJ, ko se ti pripelješ skozi ciljno črto. Ti pa ga izveš tudi takoj, ko se pripelješ nazaj na START.
Nimamo toliko $$$, da bi lahko nabavili še ene displeje in jih postavili na cilj. vsaj za 2005 še to ne bo šlo.
Boš dobil v roke pa listek z izpisom skupnega časa, reakcijskega časa,...
@Hemingway: mene samo tko informativno zanima če tvoja fiesta dela brez problema po dragih,pa če velik šravfaš...namreč dosti sem te videval po cestah in celo men se zdi da sm jo dostkrat vidu pred španom na brezovici...nekak mi ni jasno da fordek (ali kateri koli drug avto) dela na polno pol je pa prijazen v prometu...