glede cene pa odvisno od motiva. ne pozabit da se za airbrush lahko šteje tud šahovnica ki jo je razmeroma simpl narediti kot se tudi za airbrush šteje tudi nevem slika poslednje večerje čez bok. tako da čisto odvisno.
Men je licar reku da zna narest prehod med dvema barvama... Sicer ne vem kako to misli narest, me tud ne briga...bolj to kot pa 50K SIT za airbrush...Ce bo pa sfusu bo pa Pajsi? en tatoo cez obesu
HaBBicH napisal/-a:Men je licar reku da zna narest prehod med dvema barvama... Sicer ne vem kako to misli narest, me tud ne briga...bolj to kot pa 50K SIT za airbrush...Ce bo pa sfusu bo pa Pajsi? en tatoo cez obesu
ah ne...ličar lahko nardi prehod ja, samo kako bo to zgledalo je pa druga zadeva. Jaz si bom dal kr airbrush čez, kr je res noro. Po tujini majo večinoma tako narejeno in zgleda res ubijalsko, sam pravi motiv si moreš izbrat...
kako to misliš? da bi sam delal airbrush?
težka... rabiš roko za take zadeve...
razno tisto za na tank ipd. rabis samo malo vaje, ker tisto se pa dela po sablonah
sj to vem da moras met zilco za to sam mene tut zanima kako je to z strani orodja bo navadn kompresor pa navadna sprica kul ? al je treba kj bl zajebanga ubost ?
LP PiLLLe
p.s v mislih nimam kakih slik mam pac en prehod k bo zgledu kt ogn
Some of you may have been born wild, but i was born to f uck in style
ja mislm da kak navadn kompresor bi bil čist ql,
je pa problem v pištolah, te so pa neke "posebne" pa baje stanejo kar nekaj denarja, tako da se jih za en airbrush ne splača kupovat...
kurc pol bomo kr navadno mal spremenil da bo leps pa tanjs spricala sam kokr sm jst vidu/prebral so to neke elektro pa mi ni jasn wtf elektrika z barvo
LP PiLLe
Some of you may have been born wild, but i was born to f uck in style