nujno bremze
nujno bremze
a slucajno kdo pozna, ksnga mehanika, avtoservis... k bi mi spredne diske postruzil na avtomobilu? se prav, da ma napravo, ki mi vrti disk :(
hvala
hvala
What did the hurricane say to the palm tree? Hold on ur nuts! This is no ordinary blow job!

tko sva s fotrom na katrci še cerka 6let nazaj robove bruslabajta napisal/-a:mi smo pa vzdignl avto. dol zmontiral gume.. dali šravfe not da je držal disk.. pa lepo zalavfal avto pa pustil pod štanggasom pa z flexo pobrusil rob

ON topic: zakaj moraš ravno na avtu postružit, kak poseben vzrok?
ammm...ja no
-
- Biceps Tuner
- Kraj: Sk.Loka
- Kontakt:
Nov hub, nove diske, ni druge, ker zgleda ti pregreva hub in ti ga zvije sploh ce je enkrat drejan, še tok hitrej.TypeKoshiR napisal/-a:ja sam on ma zadi pogon, struzit hoce pa sprednje...
kolikor jaz vem je ze vse dal ravnat na struznico (diske in del ki nalega na "hub") in mu se vedno tresejo bremze...
Remember...R5 GT 1.7T "Drive it like you stole it"
Moja R5 becoming GT 1.7 xy@!
Moja R5 becoming GT 1.7 xy@!
jah pa pol tud nau nc bol avesurosr napisal/-a: Nov hub, nove diske, ni druge, ker zgleda ti pregreva hub in ti ga zvije sploh ce je enkrat drejan, še tok hitrej.

What did the hurricane say to the palm tree? Hold on ur nuts! This is no ordinary blow job!

Tako mašino ki ti pobrusi diske na avtu so meli v avtomehanični šoili v škofji loki (na podnu).Men so jih drejal tako na maseratiju in je blo zrihtan u nulo.Sam nevem če jo majo še ker to je že kar neki let nazaj k sm to delu.Mel so jo pa že 1995 leta k sm se še hodu piflat ke in sm tud delu z to mašino.
-
- Pawa user
- Kraj: kamnik