To je to. Serijske ojnice in bati. T3 turbina. 1.8 bar. Ce kdo najde kaksno TB0385 od Lancie smo na 300KM brez problema. Elektronika Megasquirt by moja malenkost.
100 do 200km/h priblizno 10 sec. Peta prestava gre na valjih do 280km/h (daljsi menjalnik).
ta se je pa po kamnku včasih skos gonu, mojo mt je enkrat skor ob živce spravu k ga je ene 5krat za povrstjo mem naše bajte žgal:D:D:D:D. odlično se dere u živo btw:D
Charger napisal/-a:Lepo bi bilo videt 300KM na grafu. Ce se kdaj najde primerna turbina se bo videlo 300KM na grafu :-)
Ni pa to dyno queen, avto gre. Zelo.
Ewo polž je v prtljažniku prtljažnik je v Kamniku ... počasi bo zlezu na streho pa po strehi na haubo in pol na motor ... Mitja greeemo - če ne bo dalo dovolj imam eno olajšano varianto gredi vztrajnika in 310 stopinjsko odmično z ene 140 km starta zdaj imata, da ga raztržesta z Boštjanom ...
He he he Chgr... en C2R2 motor sem najdu zate ... 800
I have no money , I have no job ... I have no problems ...
Charger napisal/-a:Zakaj pa nisi vzel kar e-manage?
Mi niti ni prišlo na pamet,.. izbiral sem med Crawford Perf. flashom... in PP6; v rezervi še MegaŠpric; PP6 sem dobil precej ugodno - s Karibov :-)
Zdaj iščem konektorje, da naredim vmesnik - ne bi rad rezal/lotal originalne napeljave (da bo Plug&Pray); sledi menjava odmičnih, izpuh,.. utekanje (jeseni), potem pa pride tvoje znanje na vrsto.
Eno uprašanje: Kok sta grafa med seboj primerljiva, če je za isti avto na istih valarjih enkrat merjen z tako domenzijo gum drgič pa z drugačno? Al je prslo do napake pr vnosu?
Kok te dimenzije vplivajo na samo meritev?
Mejbi je glup uprašanje, sam me čist tko informativno zanima.
KL3mzY napisal/-a:Eno uprašanje: Kok sta grafa med seboj primerljiva, če je za isti avto na istih valarjih enkrat merjen z tako domenzijo gum drgič pa z drugačno? Al je prslo do napake pr vnosu?
Kok te dimenzije vplivajo na samo meritev?
Mejbi je glup uprašanje, sam me čist tko informativno zanima.
... Lahko je prej lagal števec v plus ... sedaj je bolj točno . Klem.. - Prišlo je do napake v vnosu ...
L.p. Max
I have no money , I have no job ... I have no problems ...