Menjava obrob
Menjava obrob
Zanima me če veste kolk pride menjava obrob zadaj na blatnikih,pri hondi civic sedan,5gen,ker so pac prerjavene pa je potrebno menjati,kje se to dobi?Aja pa če veste za kaksnega ki to naredi dobro pa relativno poceni?
Da ne odpiram nove teme ...
Na moji Mazdi 323s imam zarjavela zadnja blatnika. Na eni strani je treba naredit novo obrobo, na drugi pa bi mogoče šlo brez tega.
Ima kdo kak predlog kje v okolici Kranja bi mi to naredili? Bil sem že pri nekaj kleparjih/ličarjih, pa nekateri komplicirajo, ker ne dobijo obrob za ta avto in bi jih morali narediti, drugi pa nategujejo s časom.
Na moji Mazdi 323s imam zarjavela zadnja blatnika. Na eni strani je treba naredit novo obrobo, na drugi pa bi mogoče šlo brez tega.
Ima kdo kak predlog kje v okolici Kranja bi mi to naredili? Bil sem že pri nekaj kleparjih/ličarjih, pa nekateri komplicirajo, ker ne dobijo obrob za ta avto in bi jih morali narediti, drugi pa nategujejo s časom.
I'm gonna kick ya in the ass and give ya a brain damage .: GiL motosport :.
- Gti-driver
- Greenstuff
- Kraj: MS
Hmm lahko pokličeš Tilna iz Trbovlja. Ni on klepar ampak njegov fotr sam njegove cifre nimam, je pa menda eden najboljših daleč naokoli in še za zmerno ceno.
040-668-492
Pa povej mu, da ti je dal Symon (un s 100NXom) cifro.
040-668-492
Pa povej mu, da ti je dal Symon (un s 100NXom) cifro.

-100NX GTi SR20DE eGT Redtop odmične (cca 145hp) EBC zavore in H&R podvozje -prodan
-200SX S13 stage 2 (cca 260hp), S14 4 batne čeljusti in Tein vzmetenje -prodan
-Clio RS 182, celo serijski avto enkrat za spremembo.
-200SX S13 stage 2 (cca 260hp), S14 4 batne čeljusti in Tein vzmetenje -prodan
-Clio RS 182, celo serijski avto enkrat za spremembo.

-
- Majkl Najt
- Kraj: Kamnik