Vsa vprasanja v zvezi s forumom
Lejte slikc ne bomo uploadal na forum. Mislm da vas ma večina adsl in poleg adsl-a dobite tud freewb na siolu z 10MB prostora. Mislm da je za ene par slikc dost prostora, tukej pa samo link nalimate.
Za odgovore na vprašanja glede gostovanja, domen, izdelave spletnih strani pa si oglejte http://www.nanosplet.com
(upam da uprava kluba ne bo huda, če mal reklamiram
)
Za odgovore na vprašanja glede gostovanja, domen, izdelave spletnih strani pa si oglejte http://www.nanosplet.com
(upam da uprava kluba ne bo huda, če mal reklamiram

- Pugi
- N2O addiction team founder
- Kraj: Turbolandija
- Kontakt:
Ne da nimam cajta - ko bo čas mišljeno takrat ko boš kaj pokazal kaj je na tebi tako zanimivega, da se ločiš od ostalih... Če bomo naprimer pogruntali, da si v resnici travestit boš dobil titulo sestra itd...
Zaenkrat maš zdj tkole, da boš vedu!
Zaenkrat maš zdj tkole, da boš vedu!
1 hors v gobec pa 300 pod haubo, pa maš rešen. Večje, k sta obe številke, bolj maš rešen.
- Slide
- Professional Drifter
- Kraj: Trboule(matk****)
- Kontakt:
V drift kotičku je dokončana rubrika tehnike vožnje...vprašanja in komentarji sodijo v drugo temo, v originalni temi so bili komentarji izbrisani zaradi preglednosti...če komu to ne ugaja na dan z besedo!
LP, Drseči
LP, Drseči

Understeer is when the driver is scared, Oversteer is when the passengers are scared
- Nixxon
- BMW mit Calypsorot Metallic Farbe Fahrer
- Kraj: Vrhnika
Eno vprašanje: zakaj je samo ne tem forumu tako, da moram svoj username obvezno vpisat z veliko začetnico, da me prijavi, če vpišem "nixxon" pa javi kot da sem vtipkal neaktivno ali neobstoječe uporabniško ime?
Saj sem se že delno navadil da je to treba naredit, samo vseeno.
PS: Sorry to bring the dead back to life.
Saj sem se že delno navadil da je to treba naredit, samo vseeno.
PS: Sorry to bring the dead back to life.
BMW E36 318i, calypsorot metallic

Vrjetno zato ker si se registriral z vlko zacetnico.
Remember...R5 GT 1.7T "Drive it like you stole it"
Moja R5 becoming GT 1.7 xy@!
samo na tem forumu je pa zato tako, ker se je samo na tem forumu registriral z vlko zacetnico.Wizz napisal/-a:Sej to verjetno ve tudi sam xD
Pomoje je point v tem s čemer je začel svoj post.. "zakaj je samo ne tem forumu tako..."
Mi pa ni moteče, če avtomatična prijava dobro dela, potem z prijavo itak nimam opravka, razen če bi na javnih mestih vedno pregledoval forume...

Remember...R5 GT 1.7T "Drive it like you stole it"
Tale forum bo kmalu doživel update. Vzporedni forum že lavfa, zaenkrat odpravljamo napake, barve je treba še naštelat, itd itd, počakat moram še na prevod v SLO, do takrat bo pa tud vse ostalo naštelano.
Takrat, ko bo dan D, bo tale forum kakšen dan down, da se prenese bazo in odpravi še kako težavo, potem pa bo zaživel nov forum. Bo pa to predvidoma čez kak teden, odvisno od cajta in koliko težav bo še pokazal novi.
Takrat, ko bo dan D, bo tale forum kakšen dan down, da se prenese bazo in odpravi še kako težavo, potem pa bo zaživel nov forum. Bo pa to predvidoma čez kak teden, odvisno od cajta in koliko težav bo še pokazal novi.