Kaj lahko ličar naredi z avtom?
- .:BooMbAsTiC:.
- Mal več k dim
- Kraj: sončna primorska
- Kontakt:
folk ni normalen...ne vem no verjetno bi se lako prej pozanimal kako opravlja svoje delo ličar preden bi peljal tja...ličar pa bi se mogu še tolk bolj potrudit kako naredi, ker avto ni lih ena stara gajba...
Meni bi sigurno počil film, enkrat mi je že, ko sem dal neke dele od zxa barvat, pa je nanesel premalo barve in je blo vse lisasto in presvetlo...sem mislu, da mu odtržem glavo
....pole je vseeno popravil, čeprav še vedno ni bilo narejeno kvalitetno, no sej tudi ko je zaračunal je bolj malo ,ker je vedu da če bi zaračunal kot da je profi naredil, bi bil počen film no.2

Meni bi sigurno počil film, enkrat mi je že, ko sem dal neke dele od zxa barvat, pa je nanesel premalo barve in je blo vse lisasto in presvetlo...sem mislu, da mu odtržem glavo

Fak, am kej tazga pa še nism vidu k d bi dau 5 letnmu frocu da se mal igra. prou smešn mi je.

-
- Pawa user
- Kraj: kamnik
Sem kar nekje prepričan, da bi šel jaz po prevzemu avta šel mal pianino špilat, ampak sj bi se izgovarjal na trenutno neprištevnost in bi dobil pol leta, pol pa se mal pogojno. Namreč zelo velika vrjetnost je da ta ličar ne bi preživel. ](./images/smilies/eusa_wall.gif)
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.