ja ne komplicirat!
več kod boš komliciral slabše bo!
jst sm se prav tako lotu svoje feltne barvat, najprej tisto barvo katere je manj, nato to polepiš in z drugo naprej, samo moreš pustit da se ta prva kr fanj posuši( 3urce) ker čene ostane lepilo od lepilnega na barvi...
prašno ne barvat ker tisto barvanje je za ograje!!!!
če ti en kamenček samo malo barve odnese, se v kratkem začne vse luščit!
Jst moje feltne kr s vapom čistim na 10cm razdalje pa še nikoli nič odneslo stran....
Alu feltne je problem peskat, ker je barva skor ista kot material spodaj, in ne vidiš kdaj si speskal barvo, pol se pa zgodi da speskaš še malo aluminija iz feltne.
Jst ti vseeno predlagam peskanje in nato prašno barvanje v črno (pri prašnem barvanju se bo skrila groba struktura površine od peskanja), potem pa preko te barve narediš še tiste rdeče robe.
JohnyR napisal/-a:Jst ti vseeno predlagam peskanje in nato prašno barvanje v črno (pri prašnem barvanju se bo skrila groba struktura površine od peskanja), potem pa preko te barve narediš še tiste rdeče robe.
točno tak plan imam jst s svojimi OZ Superturismo.. ..prorblem je le ta, da ne vem kam nest prašno barvat
Dizel za ogrevanje,
Plin za kuhanje,
Bencin za avtomobile :-)
Verjetno je veliko odvisno od tistega ki peska, kako orodje uporablja. Moje so bile konkretno stolčene, ampak vseeno ni šlo vse dol, ker je bila pod barvo neka napol gumijasta temeljna barva. Treba je tudi odstraniti vse lepilo od uteži, ker se je tam samo odbijalo in je vse skupaj ostalo gor. Mogoče bi bilo bolje če bi to kdo delal na roke, ker moje so bile peskane v bobnu. Jeba je bila potem zbrusiti vse robove kjer nalega guma ker je bilo tako luknjasto da guma ne bi držala zraka. Enako tudi pri luknjah za ventilčke.
Barval sem pa kar z tistimi navadnimi barvami iz Mavrice, temeljno + barvo. Namesto razredčila sem pa bratu ukradel Max Meyer trdilec ker se tiste barve sušijo nenormalno dolgo.
Naredil sem pa grdo ker je bilo za zimske feltne. Po dveh letih se nič ne lušči ali pa da ne bi dihtalo.
/_/_/IIII*IIII\_\_\ ...............objects in mirror are loosing