Fantje zanima me,kam dat prašno barvat feltne in sicer mam eno mal bolj komplicirano zadevo:barvanje med kraki
zgledalo pa naj bi nekako takole:
Slika je PS sam mene zanima edin za feltne kje bi se kdo hotel ukvarjat z tako zadevo in kolk bi bla približna cena takega barvanja.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.
Pugi napisal/-a:Js bi razmišlal o dveh varjantah. O tem da nardiš nalepke točno in pobarvaš z njimi gor al pa če cele feltne pihneš, pa pol krake daš spolirat.
Čak mal dej mi tole mal bolj razloži.
Torej praviš,da bi bla varijanta tudi z črno folijo med kraki al kako,al da bi krake oblepil pa pol prašno lakiral.
Ta druga varijanta mi je tut kr všeč sam edin cena tega ne bo lih majhna prvo lakiranje cele feltne nato pa krake polirat.Sam zgledalo bi pa ubijalsko.
No sej morm prvo z kakim mojstrom govorit pa da mi butne ven eno ceno pa bom pol vidu.
Je pa res da bi vizuelno feltne postale "večje"
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.
Ja sam kolk je pol samo poliranje krakov ?
Bi pa definitivno lepo zgledali polirani kraki
peskanje feltn cca 40EUR, prašno barvanje cca 35EUR (SKOP d.o.o. Sostro) samo potem feltna ne bo lepo gladke ker se poznajo "mikronske" luknjice od peskanja.
Pozabite, da bi prelimal z folijo npr. krake in nato dal prašno barvat -to se peče na 200+ stopinj - adijo folija.
prašno barvati + folija nalepka na krake + lakiranje čez vse
...the 406 Coupé received many important prizes, for the excellence and quality of its design: "The Most Beautiful Coupé on Earth 1997", Milan Triennale, "Car Design Award 1997", Turin, "The Most Beautiful Car of the Year 1998", Festival of Chamonix.