no tuki pa pište not vsi uni ,ki ste bili danes na srečanju,kako vam je bilo ,
kritike in pohvale dobrodošle

drugače se mi zdi da je bila udeležba kr velika, in bravo Ghilbiju k je pršu iz MB

BTW: slikce od mene pridejo mal kasnej :-°
ja mel si hude vtisemaky napisal/-a:no pol ste prišli na parkplac in smo mal pokramljali pol ste pa šli![]()
![]()
![]()
![]()
taki so bli moji vtisi.... jaz sem mel pestro vožnjo nazaj.... tako je pač ko ti zmanjka vitreksa takoj za pumpo na avtocesti in se voziš 200 po avtocesti skor na blef![]()
![]()
hja sm tebe ni na klancih zmankvalPiLLLe napisal/-a:Vrjem jst sm biu najsibkejsi clensoncy4s napisal/-a:
...pa dobr da niste hitr vozil, k jst sm bla našibkejši člen, pa sm vas že tko kumi lovila.![]()
lp soncyget it flat tire
or should i say defektna guma
LP PiLLLe2x
sej sm že tm napisu.....pille....tut če si biu najšibkejši člen si vseen zmagu v kategoriji driftanja z rezervnimi deli.....PiLLLe napisal/-a:Vrjem jst sm biu najsibkejsi clensoncy4s napisal/-a:
...pa dobr da niste hitr vozil, k jst sm bla našibkejši člen, pa sm vas že tko kumi lovila.![]()
lp soncyget it flat tire
or should i say defektna guma
LP PiLLLe2x
soncy4s napisal/-a:men je blo tut ful dobr...sploh tiste vožne nevemkam...k sm kumi skoz šipo vidla, k mi vode ni hotl pumpat na šipo...pa hudo, cela kolonca avtejev
![]()
..pa spljoh noro je blo vidt akcije po snegu...![]()
btw:kolegica vas pozdravla, pa prav da ste ful faca!![]()
lp soncy