Jst in wizz greva mal pogledat pa gremo mogoče lohka skupi ...

Lp
A.
tisti dim le poštimej jageorg napisal/-a:blo super... sem zadovoljen s prvim pravim testom svoje rakete, mislim da bo to prava igračka za vse stransko uporabo..
.. se opravičujem okoljevarstvenikom za pretirano onesnaževanje okoljahehe.. bomo še porihtali tale plav dim.. da nebo kvaril izgleda
![]()
lončaru pa vsaka čast za čase
@ ircar: najlepši model impreze, zakon!
Turbinca nic ni vec cvilila? :-°PozerQ napisal/-a:tisti dim le poštimej jageorg napisal/-a:blo super... sem zadovoljen s prvim pravim testom svoje rakete, mislim da bo to prava igračka za vse stransko uporabo..
.. se opravičujem okoljevarstvenikom za pretirano onesnaževanje okoljahehe.. bomo še porihtali tale plav dim.. da nebo kvaril izgleda
![]()
@ ircar: najlepši model impreze, zakon!morm rečt da maš drugače zelo tih avto
http://www.bravoslo.com/galerija/thumbn ... p?album=26irCAR81 napisal/-a:Kakšen je že naslov strani kjer bodo slikce.. neki bravo... na googlu in najdi.si ne najdem. :(
da bo tih je bil tudi prvi namen, saj bo tole izpuh za normalno vožnjo, bom pa naredil še enega malo bolj pretočnega, pa večji fi za race varjanto tak da se bo tisti malo bolj oglašaldennis18 napisal/-a:Turbinca nic ni vec cvilila? :-°PozerQ napisal/-a:tisti dim le poštimej jageorg napisal/-a:blo super... sem zadovoljen s prvim pravim testom svoje rakete, mislim da bo to prava igračka za vse stransko uporabo..
![]()
@ ircar: najlepši model impreze, zakon!morm rečt da maš drugače zelo tih avto