Hehe, ta leva je Maja:D 3 letnik Gimnazije Vič:D Huda drgač:dM-silver napisal/-a:Imel smo se fajn, družbe dost, dam pršu utrujen ob pol 2 zutraj.
Evo šeeno slikco
Night tuning show aka. kamniska obvoznica 2.6.2007
- Turbobitch
- ...GOBA...
- Kraj: In my Bitch
Re: jo

-
- Pawa user
- Kraj: Domžale->Vir
- Kontakt:
-
- Greenstuff
- Kraj: Ljubljana
Jah top 10 glih ni blo je blo recimo top 3 a ne ampak pustmo malenkosti.
Lani ej blo boljše kar se tiče dogajanja in organizacije.
Me je pa zelo razočaral Križi s svojim projektom. Ni bla dobra reklama za slovenski tuning sory.
To je moje mnenje. Uroš je naredu pa spet šov a ne z CO2.
lep pozdrav
Lani ej blo boljše kar se tiče dogajanja in organizacije.
Me je pa zelo razočaral Križi s svojim projektom. Ni bla dobra reklama za slovenski tuning sory.
To je moje mnenje. Uroš je naredu pa spet šov a ne z CO2.
lep pozdrav
Prvo počisti pred svojim pragom potem pridi k meni!
- Turbobitch
- ...GOBA...
- Kraj: In my Bitch
evo nekaj utrinkov http://enpuls.com/index.php?option=com_ ... emId=21692
Še vedno pa mi ni jasno zakaj je tole tunning show in ne plastic show? Noben od teh avtomobilov nima dost s tunningom, večina jih pa ima 200 kil plastike preveč na avtu, pa poraba elektrike tut ni zanemarljiva za vse tiste luči, ki svetijo v notranjosti in pod avtom.
lambo doors, neonke in plastika niso del tunninga, prej stylinga, tko da mislim da je že sam naslov teme in dogodka napačen.
Zato pa pol imamo tok kretenov, ki ne ločijo med tunningom in stylingom.
lambo doors, neonke in plastika niso del tunninga, prej stylinga, tko da mislim da je že sam naslov teme in dogodka napačen.
Zato pa pol imamo tok kretenov, ki ne ločijo med tunningom in stylingom.
Jebiga stari, na to temo smo se že dosti pogovarjali, pa ni efekta. Lahko se na trepalnice vržeš al pa na zobe, pa ne bo nič drugače. 
Sej, na ta način lahko vsaj zelo hitro ločiš s kakšnim poznavalcem imaš opravka. Če ti nekdo razlaga o tuningu na njegovem avtu, pri tem pa ima povedati največ od lučk in spojlerjev, potem takoj veš, kam pes taco moli.

Sej, na ta način lahko vsaj zelo hitro ločiš s kakšnim poznavalcem imaš opravka. Če ti nekdo razlaga o tuningu na njegovem avtu, pri tem pa ima povedati največ od lučk in spojlerjev, potem takoj veš, kam pes taco moli.

- Pugi
- N2O addiction team founder
- Kraj: Turbolandija
- Kontakt:
Jp, tko je, ti avti niso narjeni za kako vožnjo in njih lastniki niso krivi, da se ti showi imenujejo tuning. Vem da niti en avto ki je bil tam razstavljen nebi zdržal moje vožnje, ki sem jo tisti večer postavil med besnico in kamnikom. Pa je moj avto daleč od kake impreze. Problem je v trendu orjaških feltn, nižini brez potrebe in brezglavemu nalaganju teže v obliki muzike in 7 ekranov. Ampak že očitno to raja od folka hoče gledat. Js se raj pelem zravn bandita pa da pol kurac s pinceto vn ulečem k mi ga do želodca not zabije.
1 hors v gobec pa 300 pod haubo, pa maš rešen. Večje, k sta obe številke, bolj maš rešen.
Pugi a si zamišljaš da greva en krog po tisti progi ki je bila v gramoznci postavljena z enim izmed teh avtomobilov?Pugi napisal/-a:Jp, tko je, ti avti niso narjeni za kako vožnjo in njih lastniki niso krivi, da se ti showi imenujejo tuning. Vem da niti en avto ki je bil tam razstavljen nebi zdržal moje vožnje, ki sem jo tisti večer postavil med besnico in kamnikom. Pa je moj avto daleč od kake impreze. Problem je v trendu orjaških feltn, nižini brez potrebe in brezglavemu nalaganju teže v obliki muzike in 7 ekranov. Ampak že očitno to raja od folka hoče gledat. Js se raj pelem zravn bandita pa da pol kurac s pinceto vn ulečem k mi ga do želodca not zabije.