Izpuh Volvo C70
Izpuh Volvo C70
Nekak sm se odlocu obdrzat volvota, zdej pa me zanima nekej.
Prvo, ker teli nasi izdelovalci izpuhov nimajo pojma o pojmu me zanima ce bi, oziroma ce je kje tak mojster ki bi mi "odpru" auspuh ter butnu gor lonc kokr ga ma kaksna Impreza, micka evo.... hehe. Ma ja, sanje da bi se drlo ze od nekdaj.
Ne rabim homologacije nix. Sam da bi delalo brrrbrrrbrrr.... ker ze z originalom nakazuje da bi mel lep zvok.
Se eno vprasanje. Matra me katalizator. Ce bi ga clovek dal dol, kaksne so ponavadi posledice?
Hvala za odgovore!
LP, Domzalcan
Prvo, ker teli nasi izdelovalci izpuhov nimajo pojma o pojmu me zanima ce bi, oziroma ce je kje tak mojster ki bi mi "odpru" auspuh ter butnu gor lonc kokr ga ma kaksna Impreza, micka evo.... hehe. Ma ja, sanje da bi se drlo ze od nekdaj.
Ne rabim homologacije nix. Sam da bi delalo brrrbrrrbrrr.... ker ze z originalom nakazuje da bi mel lep zvok.
Se eno vprasanje. Matra me katalizator. Ce bi ga clovek dal dol, kaksne so ponavadi posledice?
Hvala za odgovore!
LP, Domzalcan
- SunShiner
- DEJANSKO veliki b00st
- Kraj: Nissanmania
- Kontakt:
če daš kat dol so posledice običajno take da ne narediš tehničnega
pa lahko ti še kkšna "check engine" lučka začne svetit.
lonc dej magar kupit na e-bay, kkšnga tazga k ti je ql in ki ima ustrezen fi vhoda v lonce (pa seveda tudi ven). za ves ostal del izpuha pa se magar zapelji k Novaku na Rudnik v Lj pa ti bo čist ql poštimal.. ampak moraš na unga mlajšega naletet, en ta star b vistvu nima kej preveč pojma pa še švasa tko da se samo za glavo držiš
pa dej gor obesit kej k ma fi okol 60-70, mogoče bi bilo najbolje da stopiš po material v MDM na koncu Viča pri Petrolu.

lonc dej magar kupit na e-bay, kkšnga tazga k ti je ql in ki ima ustrezen fi vhoda v lonce (pa seveda tudi ven). za ves ostal del izpuha pa se magar zapelji k Novaku na Rudnik v Lj pa ti bo čist ql poštimal.. ampak moraš na unga mlajšega naletet, en ta star b vistvu nima kej preveč pojma pa še švasa tko da se samo za glavo držiš

pa dej gor obesit kej k ma fi okol 60-70, mogoče bi bilo najbolje da stopiš po material v MDM na koncu Viča pri Petrolu.
Powered by Nissan 200SX S14 a.k.a. Cipa
and BMW E30 a.k.a. GhettoMobil

and BMW E30 a.k.a. GhettoMobil
Ne bi slabo če bi še downpipe menjal, da bo mal več konjev
Sam tle je pa bl kriza enga dobit da bo naredu, za sredinski del ni panike..
Glede katalizatorja je Shiner lepo povedu, čez pline ne gre, mogoče kkšna lučka začne svetit (ni nujno), bo pa vto dobil lepo globok zvok, pa prec bo bolj odzivn, ker un k. od kata turbače sam duši...

Glede katalizatorja je Shiner lepo povedu, čez pline ne gre, mogoče kkšna lučka začne svetit (ni nujno), bo pa vto dobil lepo globok zvok, pa prec bo bolj odzivn, ker un k. od kata turbače sam duši...

Ma ja je naredu za male pare ornk zadeve, sam pol je kao nehal delat (cajt pa to...)Ferrarist napisal/-a:kej pa jemc?sem slišal že ogromno dobrih besed o njemu kar se tiče turbačev...
Domzalcan, dej mal iskanje tle uporab, mislm da je croma-man enkat dal v Kamniku delat izpuh, blo je pocen, pa še majo stroj za krivit za večje fi-je, ker ponavad razni Novaki itd nimajo strojev za krivit cevi večjih od fi 60 itd..
Pr teb bi pa sedu en fi 70

Tomaz Jemc, dvakratni SLO rally prvak, med drugim je v garazi naredil Coswortha WRC specifikacijo, poba tocno ve, o cem se gre.Domzalcan napisal/-a:Ferrarist napisal/-a:kej pa jemc?sem slišal že ogromno dobrih besed o njemu kar se tiče turbačev...
Jemc, kje, kdo je to sploh? Prvic slisim?
Meni je na Octaviji naredil auspuh od turbine do konca, prva liga.
Lociran je v Begunjah, dela pa se bolj malo, ker servisira dve Impreze gr. N in mu zmanjkuje casa, razen za poznane face se kaj vcasih naredi.
/jan
Ni pene M3.
Drgac pa evo, dal smo dol samo katalizator, ker ma že zdej dovolj globok zvok. Če bi dal pa še srednji lonc dol.... bi blo pa...oh ja
Torej, za polcaje bi blo preveč.
Je pa avto odzivnejsi, vsaj kar se gasa tiče, pospeški? Ma ja, ne vem še, ga nisem teru, mi je pa sumljivo, kako to da zdej bolj vleče v nižjih obratih? Pa tudi kadi malo, kar je normalno? A ni?
Drgac pa evo, dal smo dol samo katalizator, ker ma že zdej dovolj globok zvok. Če bi dal pa še srednji lonc dol.... bi blo pa...oh ja

Torej, za polcaje bi blo preveč.
Je pa avto odzivnejsi, vsaj kar se gasa tiče, pospeški? Ma ja, ne vem še, ga nisem teru, mi je pa sumljivo, kako to da zdej bolj vleče v nižjih obratih? Pa tudi kadi malo, kar je normalno? A ni?