WRC sound je vecinoma compressor surge, ki je skodljiv za turbino.
Ce imas pri blowoffu "veverica sound", potem blowoff v vecini primerov ne deluje prav in ne odpira dovolj hitro iziroma dovolj visoko.
/jan
Pihni izklop DA ali NE
- Turbobitch
- ...GOBA...
- Kraj: In my Bitch
- SunShiner
- DEJANSKO veliki b00st
- Kraj: Nissanmania
- Kontakt:
sej tak sound je itaq več ali manj v nizkih obratih kjer je še premal b00sta da bi to normalno delalo, pol v srednjih pa višjih obratih pa bov ma da se lepo odpre in lepo kihne kot kkšn prehlajen delfin2.7TT napisal/-a: Ce imas pri blowoffu "veverica sound", potem blowoff v vecini primerov ne deluje prav in ne odpira dovolj hitro iziroma dovolj visoko.
/jan
Powered by Nissan 200SX S14 a.k.a. Cipa
and BMW E30 a.k.a. GhettoMobil

and BMW E30 a.k.a. GhettoMobil
Re: Pihni izklop DA ali NE
In kok ti bo to na petki turbo pomagal? V originalu ga petke niso imele, ker je mašina vse prebavla, pa tut če ga montiraš ne bo nič pripomoglo zaradi frgazerja, ki resnično prežveči vse kar mu daš.Turbobitch napisal/-a:Zanima me če ma kkšn dobre argumente zakaj imeti Blow Off. Razmišljam mal da bi si ga ubodu pa nism čist prepričan..Kar se mene tiče je tkole..
+ "naj" bi pomagal pri ohranjenosti turbine
- un glas ka ga spusti je postal malce "Rajz"
Če boš pa EFI mašinco dal v petko, potem pa boš rabil blow off.
- Turbobitch
- ...GOBA...
- Kraj: In my Bitch
Re: Pihni izklop DA ali NE
Končno en pravi odgovor:Dnebivedu napisal/-a:In kok ti bo to na petki turbo pomagal? V originalu ga petke niso imele, ker je mašina vse prebavla, pa tut če ga montiraš ne bo nič pripomoglo zaradi frgazerja, ki resnično prežveči vse kar mu daš.Turbobitch napisal/-a:Zanima me če ma kkšn dobre argumente zakaj imeti Blow Off. Razmišljam mal da bi si ga ubodu pa nism čist prepričan..Kar se mene tiče je tkole..
+ "naj" bi pomagal pri ohranjenosti turbine
- un glas ka ga spusti je postal malce "Rajz"
Če boš pa EFI mašinco dal v petko, potem pa boš rabil blow off.

SunShiner napisal/-a:sej tak sound je itaq več ali manj v nizkih obratih kjer je še premal b00sta da bi to normalno delalo, pol v srednjih pa višjih obratih pa bov ma da se lepo odpre in lepo kihne kot kkšn prehlajen delfin2.7TT napisal/-a: Ce imas pri blowoffu "veverica sound", potem blowoff v vecini primerov ne deluje prav in ne odpira dovolj hitro iziroma dovolj visoko.
/jan
Točno tako surge je zajabana zadeva povečini imajo probleme z tim enobatni blow offi ki so slabo odzivni tako v majhnih obrati ne spustijo tlaka ven, mogoče se fajn sliši ampak ni dobro za os kompresorja (kabum stuff), Če pupustiš vzmet ponavadi ne tesni če pa preveč stisneš pa imaš surge. Najbolje kupiti nekaj dvobatnega kot npr Bailey, HKS in ta Bonalume ki je očitno tudi dvobaten.
c20xe ITB-ji prodani
c20let corsa
c20let corsa