King of Europe
-
- Pawa user
- Kraj: kamnik
-
- Biceps Tuner
- Kraj: Sk.Loka
- Kontakt:
-
- Pawa user
- Kraj: Domžale->Vir
- Kontakt:
Sej mi drgač ne iščemo ekipe za sabo v smislu za mehanike itd...
Mislili smo tako, da gremo pač skupaj slovenci gor, eni bomo dirkal, drugi bodo kej pomagali zraven, nekateri pa bodo samo gledalci.
Pač bi šli supaj gor in če nas bo dovolj, se lahko organizira recimo kombi, mogoče avtobus, odvisno od tega, kolk bi jih šlo zraven.
btw: za čevape pečt bi res blo fajn met koga ja...
Mislili smo tako, da gremo pač skupaj slovenci gor, eni bomo dirkal, drugi bodo kej pomagali zraven, nekateri pa bodo samo gledalci.
Pač bi šli supaj gor in če nas bo dovolj, se lahko organizira recimo kombi, mogoče avtobus, odvisno od tega, kolk bi jih šlo zraven.
btw: za čevape pečt bi res blo fajn met koga ja...

- Pugi
- N2O addiction team founder
- Kraj: Turbolandija
- Kontakt:
Čevape mamo klubovci čez, ostali ne dobite nič razn čebule 
Upam da bo tolk folka da najamemo kak avtobus, ker bi zadeva bla precej bolj udobna kot kak kombi. Klubovcev je zaenkrat kar nekaj (to se menimo v klubskem kotičku), tako da če se bo nabralo še ostalih bo prava žurka res.

Upam da bo tolk folka da najamemo kak avtobus, ker bi zadeva bla precej bolj udobna kot kak kombi. Klubovcev je zaenkrat kar nekaj (to se menimo v klubskem kotičku), tako da če se bo nabralo še ostalih bo prava žurka res.
1 hors v gobec pa 300 pod haubo, pa maš rešen. Večje, k sta obe številke, bolj maš rešen.
pugln...računica za kombija...cca 15k je najem kombija v super stanju, če bi vzel pr istem ponudniku kombijev bi še tam popust dobu, pa računi 10 litrov na 100 km, lokacija pa ni tko oddaljena da bi rabu bus k žre več pa stane tud več.
mi gremo po teh showih k so po evropi ponavad s kombijem pa je zlo ugodno.
mi gremo po teh showih k so po evropi ponavad s kombijem pa je zlo ugodno.
Letalo za voznike, da bodo spočiti.
Zadnjič spremenil Charger, dne 14 Mar 2007, 19:27, skupaj popravljeno 1 krat.
-
- Pawa user
-
- Pawa user