Trši nosilci motorja?
Trši nosilci motorja?
A kdo ve, kje bi se dalo dobit kakšo primerno gumo (poliuretansko?) za original nosilce predelat.

-
- Pejnourt
Hvala! Jih bom kontaktiral._BANDIT_ napisal/-a:Jest sem zadnjič govoril z enim tipom, ki dela pri Jenkotu v Šk.Loki, kjer vulkanizirajo te raznorazne nosilce in mi je povedal, da lahko po želji naredijo trše ali mehkejše. Samo ne ve, če je material poliuretan ampak je verjetno guma.
Drgač bom pa sam gumo nabavil in rezal.
Mi na kmetih pa to nardimo tko:
1. Gres v Hervis in kupis po 2 paka za hokey (official hockey puck)
2. Prej preveris fi nosilca, torej tistga zeleznega obrocka, kjer je zdej star gumijast vmesnik notr
3.podrejas pak na zeleno velikost (js ga nisem rabu nic drejat, ker mi je direkt pasal notr)
4. zapresas pak v jeklen obrocek nosilca motorja
5. zvrtas luknjo cez pak, in not zapresas cevko, vodilo za srauf,ki gre skoz original nosilec.
6.zmontiras in je to to.
upam da sm jasno napisal .
Je pa zdej DOST manj wheelhopa, motor je bolj odziven, prestavljanje je bolj natancno...
se je pa pojavlo miljon enih crickov ki jih prej ni blo...jebiga.
LP
Kennman
1. Gres v Hervis in kupis po 2 paka za hokey (official hockey puck)
2. Prej preveris fi nosilca, torej tistga zeleznega obrocka, kjer je zdej star gumijast vmesnik notr
3.podrejas pak na zeleno velikost (js ga nisem rabu nic drejat, ker mi je direkt pasal notr)
4. zapresas pak v jeklen obrocek nosilca motorja
5. zvrtas luknjo cez pak, in not zapresas cevko, vodilo za srauf,ki gre skoz original nosilec.
6.zmontiras in je to to.
upam da sm jasno napisal .
Je pa zdej DOST manj wheelhopa, motor je bolj odziven, prestavljanje je bolj natancno...
se je pa pojavlo miljon enih crickov ki jih prej ni blo...jebiga.
LP
Kennman
Howgh.
mozno ja. js mam sicer 2 nosilca, po enega na vsaki strani, potem pa se 2 rollstopa - spredaj iz zadaj spodaj se pritrjata na crossmember - most pod motorjem. Ta je prisraufan na sasijo od spodaj.Charger napisal/-a:Pretrdi nosilci zvijejo neojacano karoserijo. Vsaj pri mocnejsih avtih, ko se motor z veliko sile upre ob nosilce.
Js sem s pakom nadomestil sprednji rollstop in je zdej dobesedno ROLL STOP.

se mi pa zdi, da pretrd nosilec lahko zvije le tist plehnat nosilni del, ki je privarjen/zapikan na karoserijo. Da bi celo karoserijo zvijalo zaradi tega...? Kaj pa vem, po moje ne no.
LP
Howgh.
-
- Biceps Tuner
- Kraj: Sk.Loka
- Kontakt:
Fora ni tolk v zvijanju ampak v tresljajih masine ki se prenesejo diretno na sasijo, zato mora bit za take zadeve sasija obvezno posvasana v nasprotnem primeru sledi to kar je z mojim civicom, pretegnjena material v tisoc smeri, ceprav je mel strute in podobne scene notri...torej niso zatson taki nosilci samo v dirkalnikih k naredijo vse skup nic km...door_man se mal razloz tvoje obcutke z plastiko namest gume v nosilcih, se avto trese da mislis da bos v naslednjih 5min armaturo gledal na zadnjih zicih...svasta...se zmer je poliuretan nekak najbolj zadeva za cesto in pisto
MUGEN CR-X
Jup res je to, vibrira k da bi sedu v vibratorju
Zdej za tanovga mam plan tm k je armaturka pršraufana podložit z gumijastimi podložkami, da bo manj vibriral, sam problema obremenitve za karoserijo s tem ne bom rešu. V končni fazi bo definitivno treba pošvasat spoje. Je pa tud res da se moja mašina vrti do 6500rpm ne pa na 10k tko k honde, tko da mal manj vibracij je vseeno. Tko k je en predlagu lepilo za steklo al pa dobi se tud poliuretanska masa s kero loh zaliješ nosilce, sam sm že slišu da pol to vn pada, ker se ne prime dobr na gumo. Skratka treba je dobr narest drugač morš skoz šraufat.

- SunShiner
- DEJANSKO veliki b00st
- Kraj: Nissanmania
- Kontakt:
Eddy napisal/-a:Klander doo,guglajte malo..
je že šajner kupoval pri njih,po mojem nasvetu,dva nosilca za E30 staneta 1500 bivših sitov...
jp jp, Klader ima zelo zanimive zadeve, tud po meri se da kej naredit ampak v tem primeru se pod 100€ nimaš kej pogovarjat..
drgač je pa to to: http://klander.over.net/