Kje v slo ali EU bi dobil drilled ali sloted diske za Octavio Combi 1,8T. Mel bi jih v originalni velikosti, ker pozimi vozim 15'' kolesa.
Paše tudi od A3 ali Golf IV oz. Bora.
Nekaj takega mam v mislih:

Nekdo te je hudo nategnil. 550€ ? Come on... Koga si pa vprasal?JohnyR napisal/-a:Pozanimal sem se za EBC turbo groove disk in greenstuf ploščice in vse skupaj košta 550€.
Glede na to da cena za navaden komplet 230€, mislim da ne bom naročeval EBC-jev.
Imam pa novo vprašanje. Ali kdo ve, kdo ima tako CNC mašino, da bi mi narezal navadne diske. Dal bi jih vrezat do globine, ki je dovoljena za max obrabljen disk.
To je cena pri RSR-u, če maš ti koga ki lahko zrihta ceneje, kr povej.2.7TT napisal/-a:Nekdo te je hudo nategnil. 550€ ? Come on... Koga si pa vprasal?JohnyR napisal/-a:Pozanimal sem se za EBC turbo groove disk in greenstuf ploščice in vse skupaj košta 550€.
Glede na to da cena za navaden komplet 230€, mislim da ne bom naročeval EBC-jev.
Imam pa novo vprašanje. Ali kdo ve, kdo ima tako CNC mašino, da bi mi narezal navadne diske. Dal bi jih vrezat do globine, ki je dovoljena za max obrabljen disk.
Jaz sem imel kombinacijo turbo-groove in RedStuff ceramic in bil zelo zadovoljen. Kot je omenil Ferrarist, me je zena kar malo grdo gledala, kaj zaena jetra sem nabavil, ki nic ne bremzajo, ko sem S4 domov pripeljal
/jan
Smešna cena ja... Ko sm za Seata spraševal (312*25) isti diski+red stuff je bilo dost cenejše..2.7TT napisal/-a:Nekdo te je hudo nategnil. 550€ ? Come on... Koga si pa vprasal?JohnyR napisal/-a:Pozanimal sem se za EBC turbo groove disk in greenstuf ploščice in vse skupaj košta 550€.
Jaz sem imel kombinacijo turbo-groove in RedStuff ceramic in bil zelo zadovoljen. Kot je omenil Ferrarist, me je zena kar malo grdo gledala, kaj zaena jetra sem nabavil, ki nic ne bremzajo, ko sem S4 domov pripeljal
/jan