Speedy napisal/-a: WD40 je zakon, podatek je iz prve roke, moj osnovni poklic je rezkalec

aha...pol pa bo držalo...ampak...zakaj bolj točno se pa pol pile ne sme prijemat za klino?

Bi lahko rekel, WD40 je zakon za topljenje maščobe. Buh nadej kej z WD-jem špricat, kar mara bit mastno.(sem en cajt bicikle šravfov)Speedy napisal/-a:WD40 je zakon, podatek je iz prve roke, moj osnovni poklic je rezkalecFerrarist napisal/-a:djsly,rezkar se ti packa samo zato,ker ni za aluminij,ampak trdnejše kovine...kupi ga za aluminij(bolj redki zobi),pa naredi na grobo,pol se pa zajebavej naprej z bolj finim ali pa kr kamnom...
glede pucanja z wd-jem...pile se nesme šlatat na klini,ker postane klina mastna in ne pobira kot bi mogla...a mislite,da bi kaj takega lahko veljalo tud za rezkar?jaz vem,da ko sem na firmi brusil z biaxom eno železo,pa se je stvar umazala z mastjo(kamjoni.press),ni hotlo več dobro odnašat materiala...
To je blo včasih, ker ni blo WD40, pa tud k je pršu so nas teral z emulzijo, k je bla cenej, drugač je namen emulzije hlajenje pri obdelavi kovin.roki napisal/-a:drgač kukr jest vem se maže z emulzijo (olje+voda)...