zanima me če je res da lahk vuga spusti avto še za par cm,pač nevem kaj nardi z amortizerji pa to me mal zanima kake izkušnje imate z njim,ker sm mi zdi Bravo še vedno previsok pa čeprav mam H&R vzmeti not

Koliko nižje pa je s porezanim HR fedrom?Pugi napisal/-a:Js sm na HR vzmeteh porezal en navoj spredej (no vuga ga je), amortizerje prilagodi, trdoto pa uravnava z oljem. Tko k boš reku, tko bo naredu. Ni da ni.
Sori, ampak sm zgleda prvi, ki sovražim vugo. Polomu mi je H&R fedre, pa ni hotu prevzet nobene odgovornosti. No, po dooolgem teženju, mi je kupu nove fedre, ampak Vmaxx (šou sm z "eibacha" na "apex"). Pol čim je biu avto sestavljen, mi je v levem amortizerju neki pokal (kao to normalno, ko se trša in krajšajo štible Brick wall , sam jst sm mel prej že 1x tršan avto pr jenkotu, pa je blo ok, pa tud moj prejšn avto in vsi kolegi k so dal pr jenkotu zrihtat, ni nikol pokal). No, v pol leta mi je vseskup spustlo, tko da se mi zdej avto pelje kot katrca in plava na cesti, amortizerji so čist prazni, tko da poka pa tolče da je joj, vuga pa lepo aroganten, kao da to ni njegova krivda (no direktno res ne, ker je delu silvo). Če se ne bo dal zmenit, ga lepo vržem v vse cajtnge pa na tv, pol pa sam še stožim, tolk da bo lahk sam še zapru, ker itak dela vse na fuš brez računov večinoma.
Isti čas kot meni, je delal tudi kolegu. Uniču mu je nova sprednja amortizerja, od katerih je tud zdej že en prazen.
En drugi kolega je kupil avto, ki je imel stisnjene sprednje fedre "the vuga style" (termično stiskanje fedrov, ki v živo izgleda takole: brener v roko pa zapognit zgornji 2 rinki - seveda vugi ni blo všeč, ker sem v delavnico vpadel v nepravem trenutku). Meni je vuga na ta način polomil 2 fedre, samo je bil k sreči avto na miru, kolegu so se pa zlomili med vožnjo ---> posledice: odlomljen kos fedra mu je odškrbnil del lite feltne, amortizer je pa vrglo s šalčke in mu je prebil na vrh haubo. Vuga spet nič kriv seveda...
Toliko o njegovi profesionalnosti...
kok ti pa kej vzame za to stvar? + obnova in tršanje amortizerjev?Pugi napisal/-a:Js sm na HR vzmeteh porezal en navoj spredej (no vuga ga je), amortizerje prilagodi, trdoto pa uravnava z oljem. Tko k boš reku, tko bo naredu. Ni da ni.
... žal niso dobri ključni elementi (podvozje, zavore) zastonj testirani in šele nato homologirani... brener pa fleksarca je pač tuning+.... zagotovo pa je Vuga ali bilo kdo drugi, stranko opozoril, da je to pač omenjen tuning+..., oziroma bi moral vsak malo pameten poznavalec avtomobilske tehnike to sam vedeti..._VeNoM_ napisal/-a:Sori, ampak sm zgleda prvi, ki sovražim.........................................................
Toliko o njegovi profesionalnosti...
Turnšek je ob cesti, ki pelje iz šentjakoba proti litiji. Je pa mal dražji kot vuga.Roadking napisal/-a:ja zdej pa res nevem ka nej nardim avto pač hočem met spuščen zarad tega ker ga ne šparam in ne vozim počasi,a da vuga kako garancijo al kako kje je ta turnšek doma in ali dela isto varjanto kot vuga
Take izjave so tut blesave.sašo napisal/-a:Turnšek je zakon,trideset let že za prave"driverje"dela in DEJANSKO če kdo kaj o tem ve,pol je to on. http://www.amortizer-sp.si/