Montiranje turbine
- Pugi
- N2O addiction team founder
- Kraj: Turbolandija
- Kontakt:
Ne ni točn tko - sj smo ti rekl - kompresija, računalnik, šobe če boš NA predelal v turbo... Kompresijo morš spravt na prbl tolk k je serijska turbo, lahko mal viši. Zadevo bi lah rešu z debelo dihtngo. Bajta (...sva rekla zaenkrat še ne
)

1 hors v gobec pa 300 pod haubo, pa maš rešen. Večje, k sta obe številke, bolj maš rešen.
Ej, dečko pravi, da ma 2 TURBO motorja doma. Torej mu ni treba spreminjat nič, samo skup sestavit in je to to. 
Ne vem kje je sploh fora? Najprej pravi, da ima enega NA in enega turbo in ne ve, kaj bi dal skup, ker se mu kao ne da šravfat, zdej pravi, da ima 2 turbo motorja in od tega je en lep, drug pa umazan, ker je bil na dežju.... Men nč jasno več...

Ne vem kje je sploh fora? Najprej pravi, da ima enega NA in enega turbo in ne ve, kaj bi dal skup, ker se mu kao ne da šravfat, zdej pravi, da ima 2 turbo motorja in od tega je en lep, drug pa umazan, ker je bil na dežju.... Men nč jasno več...

Vprašanje pa je ali se splača prestavit turbino na navaden motor
Zdej se pa počutim kot da bi imel IQ kot buldožer

- Pugi
- N2O addiction team founder
- Kraj: Turbolandija
- Kontakt:
Nedzo, zdj te pa prosm če si vzameš 10 minut časa, pa napiš vse od začetka do konca v razumljivem jeziku, da bomo točno vedeli zakaj gre, drugače bom temo vrgel v katalizator. 2 strani sta že napisani pa še zmerej ne vemo zakva se gre.
LP
LP
1 hors v gobec pa 300 pod haubo, pa maš rešen. Večje, k sta obe številke, bolj maš rešen.
lj doma imam vozno calibro. zravn mam pa se 2 turbo motorja razstavljena zdj bi pa rad turbo motor sestavu po domace povedano. ker bi imel rad calibro turbo. cist po pravic povedan se nism nikol takih masin sraufu in ne upam da nebi kaj zajebu. zato sem hotel dati nanavadno ker sm slisu da se to da. kolega je imel na enmu avtu in je reku da je sam odmicne menju poleg turbine zato sem jast hotel dati na navadno masino turbo
PS - a je zdj dobr napisan a se ne popravi me ce je kaj takega ce ne se pa lahko kj v zivo zmenmo pa ti razlozim.
PS - a je zdj dobr napisan a se ne popravi me ce je kaj takega ce ne se pa lahko kj v zivo zmenmo pa ti razlozim.
-
- Majkl Najt
- Kraj: Kamnik