ja samo nevem kam ga naj uploadam, ker tale "you tube" avtomatsko spremeni kvaliteto
aja sicer pa filmček ni nevem kaj, ker nisem imel prav veliko materiajla pa še ta je bolj tako tako. Lahko pa če ima kdo kaj dobrega materijala dodam to vmes
zlabo napisal/-a:ja samo nevem kam ga naj uploadam, ker tale "you tube" avtomatsko spremeni kvaliteto
aja sicer pa filmček ni nevem kaj, ker nisem imel prav veliko materiajla pa še ta je bolj tako tako. Lahko pa če ima kdo kaj dobrega materijala dodam to vmes
drugače kr luštn filmček, ampak nekaj mi ni všeč: ne sliši se zvoka avtomobilov - NAPAKA! naj se sliši zvok avtomobilov, glasba pa naj bo samo kot podlaga ("nekje v ozadju")
drugače kr luštn filmček, ampak nekaj mi ni všeč: ne sliši se zvoka avtomobilov - NAPAKA! naj se sliši zvok avtomobilov, glasba pa naj bo samo kot podlaga ("nekje v ozadju")
hvala, ja bom popravil še to z zvokom, samo to potem bolj zvečer.
drugače pa če ima kdo kaj materiala pa bi ga bil pripravljen deliti, potem kar na plan z njim, lahko tudi na MSN
Wizz napisal/-a:Pohvale urošu, roku in organizatorjem, super je blo
Pozna kdo slucajno rdecega gtija, ki je tekmoval v dragu?
lp
Kaj te zanima o njem ?
Tja sem prišel, ko ni več vozil, tako da nisem slisal ce so povedali kaksne podatke o njem. Če slučajno veš, kaksne ma kej predelave, moč, ročni menjalnik al dsg? Je slucajno kje na netu kej predstavljen?
lp
DSG menjalnik pa komplet zamenjan izpuh. cca 250 KM.