Celica 3s-gte
Celica 3s-gte
Najprej vse lepo pozdravljam kot nov uporabnik foruma,imam par vprasanj,kar se tice predelave motorja toyote celice 2.0 T 4x4,90-93 l. (3s-gte).Torej,imam zeljo ( v mejah normale z stroskom,tja do max. 600-800 k sit,oz.po korakih,oz.stvar dogovora ),ce mi lahko kako pomagate,pri predelavi(pridobitvi moci) masine ali z svetovanjem,ali pri nakupu delov,oz.ali je kdo pripravljen ¨po sraufati ¨ta motor.Sam sem ze nekaj brskal po netu,( recimo tule http://www.alltrac.net/tuning/ ),vendar nisem tolko ¨podkovan¨z takim znanjem,zato sem se obrnil na vas.
Zahvaljujem se vam ze v naprej za kakrsnokoli info.
Lp.M
PS;V kolikor sem post napisal v napacni rubriki,se opravicujem.
Zahvaljujem se vam ze v naprej za kakrsnokoli info.
Lp.M
PS;V kolikor sem post napisal v napacni rubriki,se opravicujem.
3s-gte owner

Zadnjič spremenil GT-4, dne 28 Sep 2006, 22:02, skupaj popravljeno 1 krat.
3s-gte owner
Sem ti poslal PM. Smo ze precej strojev spravili k pameti bomo se tvojega.GT-4 napisal/-a:...in kje to je???...Ne,resno,se ne salim,resno sprasujem in sem resen kar se tega tice...sem ze spraseval pri Senici,pa pri RSR-ju,pa kaj jest vem se kje...pa a mam res tako kanto od avta,k je noce noben mal ¨navit ¨.
V svoji MRi mam 3S-GE, ki je tvojemu praktično manjši bratec
Se pa že nekaj časa spravljam svojo motorko "naturbitat", pa ne najdem časa za to, klub temu da je večino materjala že doma po stalažah, sem pa že tudi naredil generalko, motorček pa laufa po 20K km kot urca, samo avto je začel leta kazat ampak to je pa že druga štorija

Se pa že nekaj časa spravljam svojo motorko "naturbitat", pa ne najdem časa za to, klub temu da je večino materjala že doma po stalažah, sem pa že tudi naredil generalko, motorček pa laufa po 20K km kot urca, samo avto je začel leta kazat ampak to je pa že druga štorija

Project on hold...