Potrdilo o montaži fedrov-Eibach
Potrdilo o montaži fedrov-Eibach
Torej če kkšn rab potrdilo o montaži za Eibache (jih je nabavil v tujini, itd) mu rade volje zrihtam potrdilo od Turnška. Mam skeniran orginal račun od montažo, tako če kdo kej razmišlja o homologaciji fedrov pa mu tole manjka mu rade volje pošlm. Treba si med sabo pomagat 

Re: Potrdilo o montaži fedrov-Eibach
CupraR napisal/-a:Torej če kkšn rab potrdilo o montaži za Eibache (jih je nabavil v tujini, itd) mu rade volje zrihtam potrdilo od Turnška. Mam skeniran orginal račun od montažo, tako če kdo kej razmišlja o homologaciji fedrov pa mu tole manjka mu rade volje pošlm. Treba si med sabo pomagat
djsly@najhitrejsi.com
10x

Ne vem kaj je to.
Smo probali tudi druge fedre, na drugem avtu. Rezultat enak.
Naredili smo tako, kot so nam rekel Nemci (rezanje gumic).Enako.
Tale piz... me je stala do danes približno 44.000 SIT, kljub temu, da so mi
šli vgrajevalci "na roko". Nemci pa sedaj o kakršnihkoli problemih nočejo nič slišat. Sama zguba.
Avto nima športnega podvozja.
Bil sem še enkrat pri Vrtaču. Tip ki tam dela, se je kar mal čudil. Možakar mi je rekel, da je sigurno to, da so amortizerji tako močni, da vzmetem ne pusti, da bi se avto znižal za več kot 20 mm.
Smo probali tudi druge fedre, na drugem avtu. Rezultat enak.
Naredili smo tako, kot so nam rekel Nemci (rezanje gumic).Enako.
Tale piz... me je stala do danes približno 44.000 SIT, kljub temu, da so mi
šli vgrajevalci "na roko". Nemci pa sedaj o kakršnihkoli problemih nočejo nič slišat. Sama zguba.
Avto nima športnega podvozja.
Bil sem še enkrat pri Vrtaču. Tip ki tam dela, se je kar mal čudil. Možakar mi je rekel, da je sigurno to, da so amortizerji tako močni, da vzmetem ne pusti, da bi se avto znižal za več kot 20 mm.