Res je, danes je bil zame en najboljših dogodkov odkar obiskujem avtoshow-e... pa ne zaradi tega, ker smo domov odnesli 1. mesto v najbolj ekstremni kategoriji (STR PRO extreme look)

ampak sem že čez dan govoril kako je hudo... ful dogajanja, odličen napovedovalec (Matjaž iz reality show-a Bar), bikini car wash (definitivno najboljši do zdej... punca je razturala, pa šla tud do konca... poglej filmček čist spodi:) Postavili so nas pa 20m stran od odra... tako kot lani, idealna lokacija:)
Tokrat sva klub zastopala sama s tamalo, seveda pa ne smem pozabiti na Malecky-ja, ki nama je čez dan delal družbo in pomagal pri postavljanju arafata
Vsak izmed tekmovalcev je imel nalogo enkrat čez dan zapeljati avto na ploščat, kjer so ga obkolile hostese, medtem pa si po mikrofonu povedal par besed o predelavi...
Takole si pa dobil kakšno piko pri točkovanju (da si sodniku odstopil stol v senci:) joke... pravila so bila za vse ista, komisija pa se je držala novega pravilnika brez popuščanj
Mmmm... 350Z... my dream car... maybe sometime:D
Tkole smo se pa čez dan hladili v senci (kolikor si se lahko ohladil... baje so namerili 35 stopinj v senci)
1st bikini car wash:)
najprej nagica okrog skače... čez 5 min pa pride na novo preoblečena k mojemu avtu pozirat
Pri drugem bikini carwashu sem dal pa kar tamali kamerco, ker se je bližje priplazila:)
Dej mi majco...
...njegova majca:)
V senci nam je bilo prav fino:)
Pokalov je bilo kar nekaj... seveda na sliki 3/4 za avtoakustiko:)
In pa prvi trije v top kategoriji...
Pa še filmček... bikini car wash ali "gremo do konca"? Punca je bila čist divja:D
http://video.google.co.uk/videoplay?doc ... 8&hl=en-GB
No, pa da se ne bo samo o car wash-u govorilo. Avtov je bilo kar nekaj. Kot je bilo že vnaprej povedano, so prvič predstavili nov pravilnik ocenjevanja. Avtomobili so bili razdeljeni v različne kategorije, tako je imel npr. nek avto z ne preveč ekstremnimi predelavami prav tako možnost zmagat v svoji kategoriji. Dogodek je popestrilo 30 motoristov, obiskovalci in tekmovalci pa so se lahko pomerili tudi v rodeu... skratka super dogodek - še več takih!
Lahko noč!
Uroš & tamala:)