Saf-Col je priznan izdelovalec ribjih konzerv ki je bil danes moj generalni sponzor (mljas mljas). Je pa tudi ljubkovalno ime tunerja iz Vetrno Cityja, ki žal ni utegnil prit, ker je skoču v Minhn po eno bemfo, kar nam je natipkal iz avijona. Rečt noben ni nč upov, k vejo da poslušam DMXa, pa bi prec pokal. I'm a nasty nigga
Hvala tud sponzorju ZUP design za pripravo dirkalnika (_BANDIT_nalepke.press)
Renojevci so v glavnem face in jim js v bistvu nism delal največje sramote, vendar o tem zarad zelo ponosnega lastnika ne bom govoru. Loh sam rečem, da zlata barva s črnimi odbijači, zjebano mrežco spredej, skrivlenimi lajštami, neutrudnim nažiganjem slabe muzke, ZELENIMI neonkami, seveda skoz prižganimi, totalno grdimi wooferji in debilnim psom na zadnjem zicu - vse to mi nekak ne sede.
Je tud res, da če nebi pršu, bi se vrjetn že kr na začetku čist pobutal,ker so se hotl vsi zbasat na parkirišče pred rondojem (un tamal).
Hvala MODREMU DIRKAČU ZA KAKAV!!!!
Pa čestitke vsem nagrajencem, ki so tud iz tegale foruma - HaBitch, Istahija Brzič in Temni Pes 24. Hvala tud renoju za lušten ruzak in vse kar je blo notr
Blo je zlo fajn - habič, mi mormo večkat kam it, da sixpack napumpamo (zarad smeha an)

1 hors v gobec pa 300 pod haubo, pa maš rešen. Večje, k sta obe številke, bolj maš rešen.