je kkšna varianta da bo do SGja že nitro v igri? ....

Jah, to je full težko.jurchi napisal/-a:hudo....topic se je zbudil....pa lih un k sem skos filmčke u njemu gledu![]()
![]()
Pa dej pajsar kaj si tolk skrivnosten......a lahko vsaj mal sneak peak-a daš v trenutno moč mašine....lohk tut na 100 konjev natančno![]()
![]()
Jah...sam tut ni za pozabt, da je še 31 strani nazaj mel tale avto "samo" 170 konjev :-° :-°_BANDIT_ napisal/-a:Jah, to je full težko.jurchi napisal/-a:hudo....topic se je zbudil....pa lih un k sem skos filmčke u njemu gledu![]()
![]()
Pa dej pajsar kaj si tolk skrivnosten......a lahko vsaj mal sneak peak-a daš v trenutno moč mašine....lohk tut na 100 konjev natančno![]()
![]()
Če primerjam tole mojo konfiguracijo s full podobnimi, ki se prodajajo v USA, potem bi lahko rekel, da ma ene 500 PS.
Sam pomoje da mogoče zdej s temi predelavami pa ko bo nastavljen tko kot se zagre, upam, da bo mel recimo okrog 400 PS. Ampak, to je tko full na oko, lahko je tud 100 PS manj....
zej lah greš v SGju na dyno... citat: "Soboto in nedeljo možen DYNO TEST (merjenje moči avta) za simbolično ceno!! " bomo navijal_BANDIT_ napisal/-a:Jah, to je full težko.
Če primerjam tole mojo konfiguracijo s full podobnimi, ki se prodajajo v USA, potem bi lahko rekel, da ma ene 500 PS.
Sam pomoje da mogoče zdej s temi predelavami pa ko bo nastavljen tko kot se zagre, upam, da bo mel recimo okrog 400 PS. Ampak, to je tko full na oko, lahko je tud 100 PS manj....