Še par besed z moje strani. Najprej na kratko... totalno razočaran nad samo prireditvijo!
Ko smo se pripeljali na show smo spet naredili en velik show, tako kot že lani. CO2 je res odlična pogruntavščina za tovrstne namene:) Letos imam vse posneto na kameri, tako da objavim v naslednjih dneh. Tak prihod kot ga mi naredimo, še nisem videl nikjer
Prišli smo z dobro uro zamude, ampak je bil organizator obveščen o tem, tako da ni bilo problema. Prvih par urc je zgledalo vse lepo in prav, dokler ni do mene prišel en obiskovalec z vprašanjem, koliko ima moj avto sploh številko?? Hotel je namreč glasovati preko SMS-a za moj avto. Takrat sem opazil, da mi sploh niso dodelili tekmovalne številke:) Stopil sem do enega izmed ekipe, ki so organizirali show in posmehovalno dobil odgovor "ti si prišel bolj pozno?". No kakšno uro pred zaključkom show-a sem se še enkrat oglasil pri samem organizatorju, in takrat končno dobil številko

Da ne govorim o tem, da sem moral 3x vprašati, a bo komisija sploh prišla ocenit moj avto... in res so prišli, proti večeru... avto so si pogledali v celih 2 minutah... ko sem hotel stopiti v stik z njimi so me posvehovalno zavrnili "saj smo vse videli". Kar sem mimogrede opazil je bilo, da so mi dodelili minimalno točk za barvo avta (ker je serijska), in čistočo (vmes med showovom je bila ploha z močnim vetrom, avto pa parkiran ob travi-blatom). Raje ne govorim o tem, da je tamala porabila par ur, da ga je spravila v sijaj
Pri podelitvi smo doživeli totalen shock. Prvi vtis, ki smo ga dobili je bil, kot da smo na VW treffen... sami Golfi so dobivali nagrade.. podelili so 15 nagrad + 1 iz sms glasovanja. 5 iz notranjosti, 5 iz zunanjosti in 5 iz totalnega stylinga. Glede na to, da sem lani zmagal na dveh največjih showih pri nas (Grosuplje, Euro tuning-1. med slovenci), čez zimo je bilo pa na avtu še veliko predelav, se mi zdi neverjetno, da sem domov odšel popolnoma brez vsega
Od Seleša avto je bomba, kar se tiče notranjosti, pa tudi zunanjost ima poštimano super. Jaz bi mu dal celo 1 mesto med notranjostjo, sploh ne vem kako je lahko pristal na 2. mestu. Tudi, da me je prehitel v totalnem stylingu je razumljivo, če so gledali res samo na styling. Ampak za razred "total" je bilo razdeljenih 5 nagrad.
Mučke so bile že pri SMS glasovanju... to so toliko zaslužili in na tako hinavsi način, da verjet ne morš. Torej 1 uro pred koncem, ko sem dobil številko, smo začeli pisat SMS-e. Po velikem številu glasovanj za moj avto je na koncu pisalo, da je bilo oddanih le 12 glasov. Očitno je štela le 1 glas/1 mobilna številka, kar pa ni pisalo nikjer. Cena 1 SMS-a 100 SIT. Poleg tega so bila napačna navodila, tako da je vsak poslal vsaj 2 SMS preveč... pisalo je... glasujte:
PTUJ <številka avtomobila> pošlješ na 6262. Primer: PTUJ 99. Ko si oddal sms, si dobil povratnico, da je ključna beseda napačna. Pravilno je bilo, da si napisal besedo PTUJ, nato dobil povratnico z vprašanjem, za katero številko želiš glasovati, nato pa si ponovno odgovoril z številko... torej 300 SIT če si natančno prebral navodila
modriDIRKAC: No comment, tega pa res nisem pričakoval od tebe