Dovod olja na turbino
-
- Biceps Tuner
- Kraj: Sk.Loka
- Kontakt:
Dej ti men povej kolk serij D si ti stunal in sparvil na FI ko si tolk dobr poznavalec vsega tega...dej mi prosim to povej...ce si sam eno masino stunal (D serijo od honde) ne bom nic vec rekel, do takrat je pa tole sam eno nabijanje, k pomoje to serijo D se od bliz vidu nis kje sele FI tunal...
Kolk je to super ko vsi vse vejo...
Kot drugo pr men je ojnico zlomilo pa ni bil kriv chip-tuning...za vse krivis maping...dej se se kej druzga spomni...nam bos dal se kaksen nasvet glede B20 serije ko ze tolk razturas sceno...
Sploh pa mam dost tega pregovarjanja jest sem povedal svoje in vem da se tko gre pravi tuning vi pa delite kokr cete...se umikam iz debate in puscam debato pravim slovenskim tunerjem !
CYA
Kolk je to super ko vsi vse vejo...
Kot drugo pr men je ojnico zlomilo pa ni bil kriv chip-tuning...za vse krivis maping...dej se se kej druzga spomni...nam bos dal se kaksen nasvet glede B20 serije ko ze tolk razturas sceno...
Sploh pa mam dost tega pregovarjanja jest sem povedal svoje in vem da se tko gre pravi tuning vi pa delite kokr cete...se umikam iz debate in puscam debato pravim slovenskim tunerjem !
CYA
MUGEN CR-X
-
- Biceps Tuner
- Kontakt:
To pa jest komi cakam da bo enkrat se gobec tuning pokazal kao se to dela, do zdej sta bla sam dva na honda sceni k sta pokazal kako se FI sceni streze in oba sta mela dobr pomenjane materiale v motorju...
Te komi cakam da bo pokazu...in k si ze tolk hud v sloveniji nau konkurence pejd raj CRO furat da bos res pokazu !
LP
Te komi cakam da bo pokazu...in k si ze tolk hud v sloveniji nau konkurence pejd raj CRO furat da bos res pokazu !
LP
MUGEN CR-X
-
- Biceps Tuner
- Kontakt:
http://videos.streetfire.net/search/nit ... 76A782.htmgreddy napisal/-a:ne to ni res, ne vem da ne zastopte, da če je ojnica taka kot "zobotrebec" je lahko se ne vem kak sen dober tuning, ampak enostavno ne bo zdrzala..
V 1.5 Civica spustili 150KM shot NOSa in je motor zdrzal. Ker 1.5 ima res mini ojnice. Namerili so 200WHP.
Sele 250 shot je razsul motor.
Mogoce bo pocasi kdo zacel razumeti koliko zdrzijo serijske ojnice.
jaja, to bo toTypeKoshiR napisal/-a:To je ze bolj realno FI tuniranje sploh "sleevs" tole je nice za turbo sceno...greddy napisal/-a:naj omenim, da trenutno delamo na d seriji, v kompenzaciji z sleevsi, eagle ojnicami, ter wiseco bati, cilj dobrih 400HP, bomo videli...
ampak kajmi vemo vse se da na stock...![]()
![]()

ce gres na take konje, so sleevsi obvezna stvar ubistvu zanemarljiv strosek (cca 70k SIT" za vse stiri puse napram skodi, ki jo lahko povzroci poknjen sleeve....
Lej vsi neki samo teorizirajo, jaz seba, in se par drugih smo teorijo v prakso spravli kar se tiče (FI-turbo), in avti "vsaj moj bivsi" se danes lepo delajo...nikjer pa nisem reku, da ne mores nabit 1 bara in dobit 300hp iz D serije, but how long will last??just for 1/4 mile?

Turbo b16 - sold
S2 high whp project 95% done:)
mah, si videl kolk casa je trajal dyno pull z 150hp NOSa?.... par sekund, če smo natančni dobre 4 sekunde...Charger napisal/-a:Govora je o 250KM iz 130KM motorja v osnovi.
Naredi 100km z takšnimi konji bomo videli kdo bo zmagal boost ali ojnice

Turbo b16 - sold
-
- Biceps Tuner
- Kontakt:
ej to je 100% vec na stock motor, a teb se zdej ne gre u galvo da to ni kot nitrous ko ga stisnes pa mas zegn in gre vse ql, z takima vtom se ti fura in imas na razpolago vsak moment te moci...kot sem tize rekel men je 163HP zlomil ojnico na D seriji pa je bil NA ni to B serija tam je vse kar dosti mocneje...
sploh pa nam bos pokazal a je tko...!(nam nevednezem)
P.S.: moj je zdrzal cca.1 leto kar kulturne voznje...zdej pa si predstavljaj ce bi mel 200HP kolk hitrej bi to slo v qrac...ampak "What ever"
sploh pa nam bos pokazal a je tko...!(nam nevednezem)
P.S.: moj je zdrzal cca.1 leto kar kulturne voznje...zdej pa si predstavljaj ce bi mel 200HP kolk hitrej bi to slo v qrac...ampak "What ever"
MUGEN CR-X
To ni zlomila prevelika moc. Dovolj je da zagrabi lezaj zaradi pomanjkanja mazanja in bo sla ojnica.TypeKoshiR napisal/-a:men je 163HP zlomil ojnico na D seriji pa je bil NA ni to B serija tam je vse kar dosti mocneje...
Dal sem podatke koliko gre turbo na serijskem motorju (300WHP - 350KM), koliko NOS na 1.5 90KM motorju - 200WHP, 230KM in prek 300Nm.
In se nihce noce razumeti

-
- Biceps Tuner
- Kontakt:
Zato pa mu je greedy svetoval obnovo motorja ojnicne, gredne lezaje + za varnost ojnice zamenjat, pol ce ni batov pa vsaj dihtungo debelejso !
Ampak ti si pameten pa se zmer trdis da bo zdrzal serijski motor, bi zdrzu ce bi bil nou in vse umerjeno tko k se zagre...
Sej je ql spet bo pamet prevladala oz. gobec tuning !
Jiha pa je prsu pameten folk se na ta forum...
LP
Ampak ti si pameten pa se zmer trdis da bo zdrzal serijski motor, bi zdrzu ce bi bil nou in vse umerjeno tko k se zagre...
Sej je ql spet bo pamet prevladala oz. gobec tuning !
Jiha pa je prsu pameten folk se na ta forum...
LP
MUGEN CR-X
- Pugi
- N2O addiction team founder
- Kraj: Turbolandija
- Kontakt:
Košir a ti spet steroidi udarjajo vn
Svet je lepši če se ne sekiraš za druge. Bodo že sami pogruntal če nočjo drugih mnenj ane. Vsak ma svoj način.
Anglešk pregovor pravi: Nismo tolk bogati da bi kupovali poceni.

Anglešk pregovor pravi: Nismo tolk bogati da bi kupovali poceni.
1 hors v gobec pa 300 pod haubo, pa maš rešen. Večje, k sta obe številke, bolj maš rešen.
-
- Biceps Tuner
- Kontakt: