Poslovilno srečanje pred zimskimi gumami, nedelja 14.11.2004
-
- Čebel
- Kraj: Tu Pa Tam
- Pugi
- N2O addiction team founder
- Kraj: Turbolandija
- Kontakt:
Nedelja, 14.11 ob 15. uri pri Mercatorju na Planini, ob avtocesti...
Zbrali se bomo na parkirišču ob SLOGI - vrtnarskem centru (30m od merkatorja severno).
Tam bomo do cca 15.15 al pa mal čez počakali vse zamudnike in se potem počas prestavili v Preddvor, tam pa smo lahko na parkirišču pri hotelu ob jezeru.. če boste lačni ceste se lahko peljemo tudi proti jezerskemu, ne vem an..
Vglavnem - pred mercatrojem oz slogo v nedelo ob 15 uri!
Zbrali se bomo na parkirišču ob SLOGI - vrtnarskem centru (30m od merkatorja severno).
Tam bomo do cca 15.15 al pa mal čez počakali vse zamudnike in se potem počas prestavili v Preddvor, tam pa smo lahko na parkirišču pri hotelu ob jezeru.. če boste lačni ceste se lahko peljemo tudi proti jezerskemu, ne vem an..
Vglavnem - pred mercatrojem oz slogo v nedelo ob 15 uri!
1 hors v gobec pa 300 pod haubo, pa maš rešen. Večje, k sta obe številke, bolj maš rešen.
-
- Čebel
Ja bilo je kr vredu samo cakal sem Pugija kdaj bo gume pokuril.
Pol pa na koncu nic bemti
No ja naslednjic upam da bo sneg bom jaz organiziru dobrodosli bodo tisti ki jim je do driftanja na snegu sej itq mislim da smo tukaj kr vsi,ceprav seponavadi vsi mal nazaj drzite.
Ce bo prinas ze sneg bo lokacija Lesce-Sobec drugace pa Pokljuka
Pol pa na koncu nic bemti

No ja naslednjic upam da bo sneg bom jaz organiziru dobrodosli bodo tisti ki jim je do driftanja na snegu sej itq mislim da smo tukaj kr vsi,ceprav seponavadi vsi mal nazaj drzite.
Ce bo prinas ze sneg bo lokacija Lesce-Sobec drugace pa Pokljuka

-
- Čebel