PS: pa saj mi pugi tud sedaj pije vec kot 11 pa mam sam 136 PS :-°
Evo dec je hotu čimveč podatkov in jst sm mu pač povedu slabo stran tega avta, ki je poraba goriva in olja .cc 206 napisal/-a:Zanima me cimvec o tem avtu, kaksen ma tuning potencial,
lega na cesti, menjalnik, kaksni so bli obcutki na testni voznji,
kaj kazejo testi in še in še
Ok.Pugi napisal/-a:Eh no ej tega noben se ni nate spravu, to morš vse za štos jemat. Bi mogu na kšn kofe z nami it, k se zmer zajebavamo od te porabe.
A veš k je _BANDIT_ kamarota sestavu smo to določil za najbl neumn vprašanje..K poraba je šla v višave na začetku, zdj se mal bl umirja.
Pa fora je da živimo v obdobju dizlov, k folk sam še gleda na to a je 5.8 al je 6.3.... Jes pa pravm da vsak dizl več k se proda, bolš mi zgledamo
Potem ne glej Mazde. Poraba do 30l/100km ji ni tuja, preverjeno. Sicer v res ekstremnih pogojih (predvozilo na GHD Ilirska par let nazaj) samo tudi na cesti baje katastrofa. In to pravi prodajalec Mazd.Pugi napisal/-a:Pa to ne morš vrjet koji k poraba bemomast. Ej jes mam pof* P307 pa me poraba ne zanima kej dosti, važn da je pod 20.
z serijskim podvozjem jo tud v drift spraviš, če so pa samo fedri že trši, pa ni več driftanja,Nixxon napisal/-a:Potem ne glej Mazde. Poraba do 30l/100km ji ni tuja, preverjeno. Sicer v res ekstremnih pogojih (predvozilo na GHD Ilirska par let nazaj) samo tudi na cesti baje katastrofa. In to pravi prodajalec Mazd.Pugi napisal/-a:Pa to ne morš vrjet koji k poraba bemomast. Ej jes mam pof* P307 pa me poraba ne zanima kej dosti, važn da je pod 20.
Lep avto, drugače, tudi lega je super (v drift jo težko spraviš).