Nujno nujno rabim pomoč!!! Ker sem nad mojim mehanikom obupala-ko mi dele kar naprej menjuje pa mi ne zna razložit kaj sploh je narobe, avtek pa še ni porihtan kot bi si želela. Imam „golfiko“ III, 1.6B, 74kw/101km. Letnik je res 1995, a ker imam to mojo golfiko full rada, in mi je všeč, pa še lepo je porihtana, in ker skoz skrbim da ni nič narobe, me zdaj pa že hudo skrbi. Zato ste vi in vaš forum moje zadnje upanje, da ugotovim kaj bi lahko bilo narobe. Problem pa je ta, da mi včasih avto „cuka“, kot da bi zmanjkalo goriva. Parkrat mi je celo ugasnil, in sicer ko vozim pod nizkimi obrati. Pa ne zdaj rečt, da kot ženska avta ne nateram, ker bi se težko strinjala z vami. Poleg tega mi včasih zjutraj težko užiga, ali pa uro vrže na nulo, vmes med vožnjo se je tudi že zgodilo da so vsi „cajgri“ padli na nulo pa hitro spet gor. Pri zadnjem servisu pred 3 meseci so bile poleg filtrov in olja menjane tudi svečke. Potem ko sem moje probleme obrazložila mehaniku, je menjal še akumulator, termostat, neko tipalo ki javlja temperaturo motorju (meni se je zdelo to čisto navaden kabl pa še neki zravn), kable pri svečkah, pa nekaj je šprical po mašini.... Pol naj bi bilo v redu, a ni bilo, zato sem peljala avto na test k Porscheju. Pokazalo je napako na „luftmesserju“ in lambda sondo. No luftmesser je menjan in nekaj časa (1mesec) je bil mir, zdaj pa je uro spet vrglo na nulo, in pri vožnji ko sem prestavila iz 4 v 3 brzino, tam kjer se teren malo vzpenja, je spet malo pocukalo ali zatrokiralo. A je možno da to dela zaradi lambde sonde???
Ali pa je kaki drugi kiks, in lahko jaz mojemu mehaniku pridno nosim dele in delčke in cele moje plače.........pa še vedno ne bo nič??? Kaj se slučajno komu sanja kaj bi bilo narobe z mojo golfiko? Help!!!Help!!!Help!!!