Fuc** the stupid VW veyron

Men je tole.......boooaaaaahhh

Zakaj pa? Glede na kubaturo je 1100 PS razmeroma malo. To pomeni, da motor ni ravno nekej full navit in tud verjetno nima full visoko kompresijsko razmerje. Zato tudi lahko vozi na obični benzjurchi napisal/-a:LOL........k sem bral opis tega avta, sem vidu da avto za vsak vžig porabi pol litra bencina![]()
Pa čist tko BTW, v specifikacijah šiše, da se toči 98 gorivo......a ni za tako mašino treba že kak specialn bencin uporabljat?
Ja sej ne vem, zato pa vprašam.......ker skos v članku piše, da je kao high performance mašina na ravni dirkalnikov itd. vsi pa vemo, da na dirkah, rallyjih itd. uporabljajo drugačno gorivo._BANDIT_ napisal/-a:Zakaj pa? Glede na kubaturo je 1100 PS razmeroma malo. To pomeni, da motor ni ravno nekej full navit in tud verjetno nima full visoko kompresijsko razmerje. Zato tudi lahko vozi na obični benzjurchi napisal/-a:LOL........k sem bral opis tega avta, sem vidu da avto za vsak vžig porabi pol litra bencina![]()
Pa čist tko BTW, v specifikacijah šiše, da se toči 98 gorivo......a ni za tako mašino treba že kak specialn bencin uporabljat?
Ej, kle gor še marsikaj manjka na tem motorju. Recimo blowerMalecky napisal/-a:98 po RON standardu.
Pajsar motor je kar navit, sej V8...kaj pol reces za veyronovo masino?![]()
90KM na liter majo honde