Če koga zanima mu jih zdilam po zelo nizki ceni kolikor bo hotel oziroma kolikor jih bom mel. Moram pa rečt, da je to branje tudi eno tistih, ki vam bo pomagalo do stopnje kjer boste nekaj tudi vedeli o tehniki in vrstah konjičkov.
Makaronar Pugi

Se tud najde an.PYNGO napisal/-a:Zdravo, sem nov tle.
Pugy, če maš kak avtomagazin k je not (tu mislm teste, vzporedne teste,...)kej od:
Seata (Leon sport, Leon top sport, Ibiza sport) alpa od Pežoja (206 S16), potlej se priporočam![]()
Zanimajo me pa zato, k mam namen enga od teh drug let tud kupt
Men se zdi mam jst po spominu... Plav M3 3.2 motor. Bom pogledu pa ti sporočim!Slide napisal/-a:PUGI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Avtomagazine maš od katerega leta naprej????
Jaz rabim 2/96....NUNJNO!!!!
Mam fotokopije, skenirane slike vse skratka od BMW M3, samo revija je šla pa v franže...
A bi bil kdo tok dober, pa mi bi poslal 2. številko iz 96 leta!!!
Drugač mam pa berem predvsem AM, AFM, Auto motor & sport, Auto Klub, BMW Car in pa bolj tu in tam Top Gear, Japanese Performance...huh...kaj še
ghibli napisal/-a:v reviji test&tuning (od autobilda) mam članek o predelavi, ko je tip dal v VW (mislim, da je drugače model multivan) mašino od porscheja. zici recaro. skratka kombi ki leti 8)hemingway napisal/-a:Mene predvsem zanimajo od porscheja, sploh ce je not kej o predelavi hrosca z porschejevo masino.
O mami....končno...končno en ki mogoče ma.....yiiiiiiiiiiiiiiiiiiihaaaaaaaaaaaaaa :blob5: .....NEVERJETNO!!!! TO JE TO JA....MODER M3...plačam to po ceni nove revije...žal je Avtomagazin nima več v arhivu :super98 napisal/-a:Men se zdi mam jst po spominu... Plav M3 3.2 motor. Bom pogledu pa ti sporočim!Slide napisal/-a:PUGI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Avtomagazine maš od katerega leta naprej????
Jaz rabim 2/96....NUNJNO!!!!
Mam fotokopije, skenirane slike vse skratka od BMW M3, samo revija je šla pa v franže...
A bi bil kdo tok dober, pa mi bi poslal 2. številko iz 96 leta!!!
Drugač mam pa berem predvsem AM, AFM, Auto motor & sport, Auto Klub, BMW Car in pa bolj tu in tam Top Gear, Japanese Performance...huh...kaj še