Žarnica kar naprej crkuje
Žarnica kar naprej crkuje
Sej tisti k me poznajo mislijo, da se že celo leto vozim brez ene žarnice.
Ampak problem je v tem, da ko jo zamenjam, mi dela 14 dni pol pa "puf" pa crkne.
Kako naj to zadevo rešim? Sem že probal zamenjat obe hkrati (za kratke luči govorim) pa je spet crknila poi 14 dneh.
Ali naj probam zamenjati vse hkrati?
Vsevedko je entak omenil nek uporček. Kam in kako ga zvezat, da ne bojo crkavale žarnice in s tem trpel moj proračun?
Lp djsly.
Ampak problem je v tem, da ko jo zamenjam, mi dela 14 dni pol pa "puf" pa crkne.
Kako naj to zadevo rešim? Sem že probal zamenjat obe hkrati (za kratke luči govorim) pa je spet crknila poi 14 dneh.
Ali naj probam zamenjati vse hkrati?
Vsevedko je entak omenil nek uporček. Kam in kako ga zvezat, da ne bojo crkavale žarnice in s tem trpel moj proračun?
Lp djsly.

Ja pri teh cliotih je bil problem tudi ko si priklopil radio je kar naprej crkovala zarnica,oziroma se je prizigala lucka za servo ali aribag.Odpravis jo pa tako da konektorju od radija tam kjer imas napajanje odstranis dve tenki zicki.Vendar jih se zmerom pustis povezane ker sta na istem pinu.
Upejmo da je pri tvojem isti problem
Upejmo da je pri tvojem isti problem

Hmm...zanimivo. So mi 1x spizdili radio. Prerezal kable, takrat je tud eno varovalko odpizdilo.
Od takrat naprej mam drug radio. Enga pineer-ja. In res od takrat opažam da mi crkuje žarnica. Bom jutri razdrl, pa pogledu kako to zgleda.
Pa poročam.
Sam kje je napajanje? Tam je en kup enih žičk. Sej v bistvu ni velik, 2xplus spredaj, 2x minus spredaj, 2xplus zadaj, 2x minus zadaj, pol pa sam še napajanje ostane ane?
Od takrat naprej mam drug radio. Enga pineer-ja. In res od takrat opažam da mi crkuje žarnica. Bom jutri razdrl, pa pogledu kako to zgleda.
Pa poročam.
Sam kje je napajanje? Tam je en kup enih žičk. Sej v bistvu ni velik, 2xplus spredaj, 2x minus spredaj, 2xplus zadaj, 2x minus zadaj, pol pa sam še napajanje ostane ane?