Več slik najdete TUKAJ.
Eddy, ne se sekirat, tudi če je avto sedaj malo zgubil volje do dela, si z njim defintivno 90% trenutkov užival na počez. Valda ma utrujeno srce, tudi ti bi bil, če bi moral maraton šprintatEddy napisal/-a:ej nevem kje so slike,me niti ne zanima tok,zdej moram tolarčke skup dat da nardimo res hud drift car ki bo bullet proff za MK,avto gre v odjavo iz prometa kmalu,res ga mam poln k....dam glavo da sem ga več uničil na cesti kot na dirkališču....
stari volje mi že zmanjkuje,minilo me ne bo če bojo finance,v kolikor najdem poceni motor bo čez zimo avto poštiman,največji problem imam v prostoru: moram najt garažo za 3 mesece da avto kompletno pripravim,vse ostalo me ne zanima ker ne mislim delat avto na pol...če gremo,gremo na polno,roll cage,spot welding,engine swap,weight reduction,pillow ball mounts,sport exuast,indukcijo poštimat,menjalnik in njegovo namestitev spremenit,itd itd...uglavnem rabim prostor in nekaj financ nabrat,pomoč ni problem ker je prostovoljcev hvala bogu dovoljSlide napisal/-a:
Eddy, ne se sekirat, tudi če je avto sedaj malo zgubil volje do dela, si z njim defintivno 90% trenutkov užival na počez. Valda ma utrujeno srce, tudi ti bi bil, če bi moral maraton šprintat![]()
Upam da boš poštimal zadevo tako kot imaš željo in tako kot se zagre, držimo pesti!![]()