ZUP's Camaro gen. 3
- SunShiner
- DEJANSKO veliki b00st
- Kraj: Nissanmania
- Kontakt:
sej bojo rekl da lahko zrihtajo tok velikega, ni panike, sej so generalni uvoznik za te žblj filtre. sam boš pa mogu uradno počakat ene dva tedna da jim dostavijo robo.. neuradno boš pa čakal ene pol leta. pa še to je vprašanje če boš dubu ker bojo rekl "ups" pa enmu prodal k je čist na bwt ponesreč stopu v štacuno...
če ga pa že slučajno po nevemkakšnem naključju dobiš jih pa prosi za strokovno montažo filtra - po možnosti ti ga bojo izoliral od svežega, hladnega zraka. ampak tako se to pač dela, oni to znajo... saj je Kadunc vodilni mož tuninga v Sloveniji
(tko je pisal v enmu cajtngu..mislim da je bil dnevnik)
v glavnem...
...smeh

če ga pa že slučajno po nevemkakšnem naključju dobiš jih pa prosi za strokovno montažo filtra - po možnosti ti ga bojo izoliral od svežega, hladnega zraka. ampak tako se to pač dela, oni to znajo... saj je Kadunc vodilni mož tuninga v Sloveniji

v glavnem...
...smeh

Powered by Nissan 200SX S14 a.k.a. Cipa
and BMW E30 a.k.a. GhettoMobil

and BMW E30 a.k.a. GhettoMobil
-
- Sekira Tuning s.p.
- Kraj: Te prou nč ne briga ..AVTO:Clitoris 1.2 turbo
- Kontakt:
Hja na Capriju je meu uno trobento na sred haube (fake) je pa res zažgal avto,na temu je pa tole žlebilo pravo in tud služi namenu,sam zgleda pa prou nagravžn
Sej če bo kdaj blower gor pršu ne gre drgač,sam tole pa ni glih no..
ne vem..
Btw Zup,glede winga zadi bi mu pa zihr pasal sam ne tak kot maš ti tisto sliko..kak alu mejbi-tak kot ma un ta rumeni cabrio k sm ti ga poslal,pa men ne deluje nč rise ampak avto še mal bolj požvi
..sicer pa ,kakor kdo hoče..? 
Tuki sem ti pa enga na brzino naredu u paintu mal za predstavo..ne vem no,men zgleda kr hud,vsaj ni tko prazn zadi

p.s. ostale ti pa na PM pošljem..hehe,sem mu (mal) cajta pa sem se mal igrou s tvojo koreto

Btw Zup,glede winga zadi bi mu pa zihr pasal sam ne tak kot maš ti tisto sliko..kak alu mejbi-tak kot ma un ta rumeni cabrio k sm ti ga poslal,pa men ne deluje nč rise ampak avto še mal bolj požvi

Tuki sem ti pa enga na brzino naredu u paintu mal za predstavo..ne vem no,men zgleda kr hud,vsaj ni tko prazn zadi

p.s. ostale ti pa na PM pošljem..hehe,sem mu (mal) cajta pa sem se mal igrou s tvojo koreto

če ne gre, ankar s silo......vzem več kwadu!
Ne winga gor tlačit
Pa nekej sem najdu slučajno na enmu forumu
http://www.mp3car.com/vbulletin/attachm ... 1113422181

Pa nekej sem najdu slučajno na enmu forumu

http://www.mp3car.com/vbulletin/attachm ... 1113422181
-
- Biceps Tuner
- Kraj: Sk.Loka
- Kontakt:
-
- Biceps Tuner
- Kraj: Sk.Loka
- Kontakt:
Sam zdej si kupu ze uplinjac,
zdej mislis it nanitro sceno in kolkr sem enkrat gledu ma NOS oz holley hude uplinjace ki imajo ze te sobe za nitro notr spelan so ble pa zdeve za hude shote...si kej to ze studiral...sej pomoje da si ta uplinjac prej narocil predn ti je nitro "pihnu" vglavo
a je blo tko
LP
zdej mislis it nanitro sceno in kolkr sem enkrat gledu ma NOS oz holley hude uplinjace ki imajo ze te sobe za nitro notr spelan so ble pa zdeve za hude shote...si kej to ze studiral...sej pomoje da si ta uplinjac prej narocil predn ti je nitro "pihnu" vglavo

LP
MUGEN CR-X