CupraR napisal/-a:Damo: ma Jefra dost cenej robo, recimo kot RSR?? Si kej za svojga gledu, veš kkšne cene
Mislim da ma Jefra mal cenej kot pa RSR. Pa tud z reklamacijami nic ne komplicira. Ko sem po 15k kilometrih unicil prvi komplet diskov(po lastni krivdi )ni nic kompliciral in takoj reklamiral zadevo nakar sem dobil v roku enega tedna nove diske zastonj
Civic HB, 1.6VTi---ex
BMW E30 325i---drift car
Civic Type R `05---daily driver
CupraR napisal/-a:Damo: ma Jefra dost cenej robo, recimo kot RSR?? Si kej za svojga gledu, veš kkšne cene
Mislim da ma Jefra mal cenej kot pa RSR. Pa tud z reklamacijami nic ne komplicira. Ko sem po 15k kilometrih unicil prvi komplet diskov(po lastni krivdi )ni nic kompliciral in takoj reklamiral zadevo nakar sem dobil v roku enega tedna nove diske zastonj
Kokr js vem majo diski+ploscice zelo na hard "burn in" ce ga delas pravilno, tako da mi ni jasno kak jih lohk unicte razn ce zajebes izbiro ploscic in diska.
Damo a maš obične diske?? BTW kako si kej z gumami zadovoln
Zdej sam sm mal v dilemi: pač vsak svoje hvali in nekateri pravjo da če bi uzel red Stuff oz zelo agresivne ploščice da so boljši navadni obični diski (recimo EBC ) pol spet kot v primeru 1.8T se mu pa navrtani odlično obnesejo . Za zelo agresivne ploščice nej bi blo fajn da je disk čim bolj gladek in da ga kasneje zjb... ker recimo Taroxe je kr velik folka zvil z sintar oz EBC ploščicami.
Je dileme ker obični EBC diski so okol 14.000-18.000 (?abe) navrtani pa cca 50.000.
To je že sam kar se EBC-ja tiče, čim še Brembo zravn uštulm je itak še večja zmeda
Kokr js vem majo diski+ploscice zelo na hard "burn in" ce ga delas pravilno, tako da mi ni jasno kak jih lohk unicte razn ce zajebes izbiro ploscic in diska.
Men so napokal ker sem jih pregrel .Pregrel sem jih pa tako da ko sem se vracal z morja (4je v avtu+prtljaga) sem na AC moral na polno bremzat iz cca 200+kmh na 0kmh. Vzrok je bil pa da so se trije avti(ne vem kaj so pocel)butnl med samo in so bli razmetani po avtocesti tko da se ni dalo mim. Ko sem se ustavil sem slisal kako diski pokajo ampak nisem mel kej za nardit .Sem pa 99% da se s serijskimi bremzami nebi vstavil pravocasno. Kaj bi sledilo ....
Civic HB, 1.6VTi---ex
BMW E30 325i---drift car
Civic Type R `05---daily driver
no takole... Diski in ploščice kupljeni, zmontirani in ulaufani...
Slik ne bom lepil, ker je reportažo o menjavi diskov že naredil piLLe v sorodni temi...
Moj komentar... sedaj, po 400 km ko so se diski vsedli in udelali je zadeva fenomenalna... Bremza zelo dobro... moti me edino zvok ob zaviranju - kot neko tiho sikanje - samo tako pač je ~ ploščice delajo svoje.
Zaviranje je zelo precizno, ABS se javlja zelo malo ( pa še to zato, ker imam slabe gume ) tako, da bom še malo pokomentiral naslednji teden, ko bom menjal gume...
Pug406 napisal/-a:no takole... Diski in ploščice kupljeni, zmontirani in ulaufani...
Slik ne bom lepil, ker je reportažo o menjavi diskov že naredil piLLe v sorodni temi...
Moj komentar... sedaj, po 400 km ko so se diski vsedli in udelali je zadeva fenomenalna... Bremza zelo dobro... moti me edino zvok ob zaviranju - kot neko tiho sikanje - samo tako pač je ~ ploščice delajo svoje.
Zaviranje je zelo precizno, ABS se javlja zelo malo ( pa še to zato, ker imam slabe gume ) tako, da bom še malo pokomentiral naslednji teden, ko bom menjal gume...
Exactly... kar cutis, kako ploscice grabijo... meni se je tudi ABS nehal oglasati...