Bencinska pumpa
Bencinska pumpa
Jest sem se zdel odločil vgradit N2O v mojo ropotuljico in bom rabil dodatno benz pumpo, ker ta v avtu ni primerna za to, ker daje prenizek tlak - pač za vergaser.
Zanima me, če ima kdo kakšno za prodat oz bi mi prav prišla kaka informacija, v katerih avtih se nahajajo take pumpe. Fora je v tem, da ima večina avtov potopne pumpe, kar meni ne pride v poštev. Jaz rabim linijsko pumpo, ki jo lahko zmontiram zunaj tanka in mi bo dajala pritisk 3.0 bar. Baje, da ma alfa turbo nekej takega.
Kakšna ideja?
Zanima me, če ima kdo kakšno za prodat oz bi mi prav prišla kaka informacija, v katerih avtih se nahajajo take pumpe. Fora je v tem, da ima večina avtov potopne pumpe, kar meni ne pride v poštev. Jaz rabim linijsko pumpo, ki jo lahko zmontiram zunaj tanka in mi bo dajala pritisk 3.0 bar. Baje, da ma alfa turbo nekej takega.
Kakšna ideja?
-
- Biceps Tuner
- Kraj: Sk.Loka
- Kontakt:
-
- Biceps Tuner
- Kontakt:
-
- Biceps Tuner
- Kontakt:
http://www.jegs.com/webapp/wcs/stores/s ... d=-1&top=Y
Tuki gres pod fuel pumps jih je milion, sam morm prou warlbro najdt k druge so kar drage ko zafran](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Tuki gres pod fuel pumps jih je milion, sam morm prou warlbro najdt k druge so kar drage ko zafran
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
MUGEN CR-X
-
- Biceps Tuner
- Kontakt:
-
- Biceps Tuner
- Kontakt:
Se pravi da bi bla ena 255lph dost za cca. 500 konjev. Sam supre so 6 cilindraši, kar pomeni 6 šob.
Pr men bo pa čez 4 šobe rinilo ta benz, pa se bojim da ne bo premalo.
Bandit, pol odlom eno zunanjo pumpo pa bo.
A te zunanje delujejo tko, če laično razmišljam.
Maš kanto z bencinom, not porineš cev, druga stran cevi pa gre v pumpo. Na drugi strani pa druga cev naprej šopa benz do šob.

Je tko al ni tko?
Pr men bo pa čez 4 šobe rinilo ta benz, pa se bojim da ne bo premalo.
Bandit, pol odlom eno zunanjo pumpo pa bo.
A te zunanje delujejo tko, če laično razmišljam.
Maš kanto z bencinom, not porineš cev, druga stran cevi pa gre v pumpo. Na drugi strani pa druga cev naprej šopa benz do šob.

Je tko al ni tko?

Walbro 255l/h sem imel na nissanu. Cena cca 23k sit s poštnino vred iz ebaya. Deklarirana je za 500+ hp. So pa večinoma potopne, kolikor sem jaz gledal.
Kakšno vezo ima 4 ali 6 cilindrov ? A ni vseen ?
Btw...ja pravilno si narisal. Tako pumpo ima E30 in mogoče še kakšen starejši BMW. Mogoče E34 M5 ali kaj podobnega. Nisem siguren, ampak se splača pogledat.
Kakšno vezo ima 4 ali 6 cilindrov ? A ni vseen ?
Btw...ja pravilno si narisal. Tako pumpo ima E30 in mogoče še kakšen starejši BMW. Mogoče E34 M5 ali kaj podobnega. Nisem siguren, ampak se splača pogledat.
High on LSD
VW golf II GTI ima pumpo pred tankom, oziroma ima dve eno v tanku (pomožno, ki dovaja gorivo do glavne pumpe) in pol še tisto glavno za tankom.
Pumpa daje od 4.7-5.4 bare pritiska in ima tudi regulator pritiska.
Govorimo o GTIju oziroma 16V GTIju s k-jet ajnšpricom. To so 8V modeli do letnika '87 in vsi 16V modeli.
Pumpa daje od 4.7-5.4 bare pritiska in ima tudi regulator pritiska.
Govorimo o GTIju oziroma 16V GTIju s k-jet ajnšpricom. To so 8V modeli do letnika '87 in vsi 16V modeli.